Ryhmämatkat

Ideapark on luokkaretkiläisten ja muiden ryhmien monipuolisin pysäkki!

Ideapark on loistavien kulkuyhteyksien varrella ja sopii erinomaisesti yhdistettäväksi muihin matkakohteisiin – tosin tekemistä riittää Ideaparkissa ihan koko päiväksikin!

Omaan retkeesi voit yhdistää mm. seuraavia:

Zones by Särkänniemi
Ideaparkin kakkoskerrokseen toukokuussa 2018 avattu Zones by Särkänniemi -viihdekeskus tarjoaa maan kattavimman huvitteluvalikoiman kaiken ikäisille.  Viihdekeskus on jakautunut useaan eri zoneen eri alueeseen, joista löytyy tekemistä perheen pienimmistä aikuisiin saakka. Voit siis oman aikataulusi ja kiinnostuksesi mukaan valita, millainen on sinun huvitteluhetkesi. Paras tapa vierailla Zones by Särkänniemessä on ostaa päivälippu ja nauttia koko puiston tarjonnasta edullisella yhteishinnalla!
Lue lisää ja varaa paikkasi: www.zonesbysarkanniemi.fi

Ti-Ti Nallen Koti
Nalleperhe muutti Ideaparkiin kesäkuussa 2018. Kakkoskerroksessa sijaitseva lähes 1000-neliöinen hirsitalo on täynnä elämyksiä koko perheelle. Pääset osallistumaan erityyppisiin Kodin toimintatuokioihin yhdessä Nallejen kanssa. Nalleperheen Koti on rakennettu siten, että myös liikuntarajoitteiset vieraat pystyvät vierailemaan eri huoneissa esim. pyörätuolin kanssa. Kodin yhteydessä sijaitsevaan Ti-Ti Nallen Puotiin on vapaa pääsy.
Lue lisää ja varaa paikkasi: www.titinallenkoti.fi

Kulttuurikeskus PiiPoo
Kulttuurikeskus PiiPoo tuottaa innostavaa kulttuuri- ja taidetoimintaa kaikenlaisille ihmisille. Tule viettämään elämyksellinen kulttuuriretki taiteilemisen, yhdessä tekemisen ja hauskanpidon merkeissä! Kulttuuriretkien työpajoissa kokeillaan teatterin, sirkuksen, animaation tai kuvataiteen tekemistä ihan itse. Työpajojen lisäksi PiiPoossa on paljon tilaa myös vapaalle leikille.
Lue lisää ja varaa paikkasi: www.kulttuuripiipoo.fi

Ideapark Sport
Yhdistä retkeesi liikunnallinen tuokio! Ideapark Sportissa voi harrastaa yli 30 eri lajia aina salibandystä judoon ja crosstrainingista tanssiin ja sulkapalloon. Syksyllä 2018 uusina lajeina startataan pickleballiin ja parkouriin.
Lue lisää ja varaa paikkasi: www.ideapark.fi/sport

Eero ”Eetu” Lehtisen Retronäyttely
”Nykypäivää ei olisi ilman menneisyyttä ja ihminen ilman muistoja on rutiköyhä…” Eero ”Eetu” Lehtinen on tuonut Ideaparkiin näyttelyn puhelimen historiasta ja osan merkittävästä säästölipaskokoelmastaan. Esillä on myös mm. 50-, 60- ja 70-luvun televisioita ja radioita. Nähtävillä on myös melkoinen määrä erilaisia kyniä vuosien varrelta ja paljon muuta mielenkiintoista. Retronäyttelyä voi ihastella ainakin vuoden 2018 loppuun asti. Näyttely sijaitsee Ideaparkin kakkoskerroksessa Nordean vieressä ja on avoinna Ideaparkin aukioloaikojen mukaisesti. Näyttelyyn on vapaa pääsy.
Lue lisää tästä. Tiedustelut: Eero Lehtinen, p. 0500 733 513

Muuta
Ideaparkissa on yli 150 liikettä, ravintolaa ja kahvilaa. Matkamuistoja riittää siis ostettavaksi ja vatsan saa kylläiseksi. Lapsia kiinnostavat myös kakkoskerroksessa asustava Omni Karhu (maailman suurin nalle) ja Keskusaukion lattiasta löytyvä jättimäinen kartta sisältäen Suomen kartan, eri valtioiden lippuja ja aurinkokunnan kartan.

Tervetuloa viihtymään suurella tai pienellä ryhmällä!