Seinäjoen Ideaparkin rakennustyöt ovat käynnistyneet

Seinäjoen Ideaparkin rakennustyöt ovat käynnistyneet!

Seinäjoen Ideaparkin rakennustyöt lähtivät tänään käyntiin, kun viimeisetkin maapohjaan liittyvät suunnittelumuutokset saatiin valmiiksi. Rakennusurakasta on allekirjoitettu KVR-urakkasopimus Rakennusliike Lehto Oy:n kanssa. Rakennusurakka valmistuu siten, että kauppakeskuksen avajaiset pidetään marraskuussa 2019. Valmistuessaan Seinäjoen Ideapark on kokonaispinta-alaltaan noin seitsemän hehtaarin kokoinen ja laajennusvaraa tontilla on vielä 10 hehtaariin asti.

Seinäjoen Ideaparkiin tulee yli 100 liikettä kaikilta eri toimialoilta, suuri sisähuvipuisto, sport-/viihdekeskus, tapahtumien järjestämiseen tarkoitettu Keskusareena, päiväkoti, yksityisiä palveluita, apteekki, kahviloita, ravintoloita ym. Liiketiloista noin 70 % on jo vuokrattu ja pienempien tilojen vuokraus on parhaillaan käynnissä.

Hanke työllistää rakennusvaiheessa noin 200 henkilöä ja valmistuessaan noin 1000 henkilöä. Kokonaisinvestointi on kaikkiaan noin 100 miljoonan euron luokkaa. Hankkeen toteuttaa Koy Seinäjoen Ideapark, joka on Sukari Invest Oy:n tytäryhtiö.

Sukari Investin hallituksen puheenjohtaja Tuomas Henttula on vakuuttunut Seinäjoen Ideaparkin menestyksestä: ”Seinäjoen markkina-alue on todella vahva, sillä pelkästään tunnin ajomatkan päässä on vajaa 300 000 asukasta ja ostovoima on erinomainen. Ideaparkin myötä asiakkaita saadaan houkuteltua myös kauempaakin.”

Kauppakeskukseen tulevista liikkeistä tiedotetaan erikseen myöhemmin.