Senioriryhmät

Ideapark on yksi seniorien suosikkikohteista!

 

Ideapark on loistava kohde senioreille, sillä kauppakeskuksessa tarjoillaan erilaisia ilmaistapahtumia viikoittain. Ideaparkissa on helppo liikkua, kun käytävät ovat leveitä, eikä kynnyksiä tai rappusia ole. Tarpeen mukaan kauppakeskukselta voi lainata sähkömopoja tai pyörätuoleja helpottamaan liikkumista.

Golfia keskellä talvea?
Ideapark Zones -sisähuvikeskuksen hohtominigolf tarjoaa uudenlaisen elämyksen. 9-ratainen tunnelmallinen kierros tarjoaa juuri sopivasti haasteita ja hauskaa yhdessä oloa. Pelin yhteydessä voi myös vierailla karaokehuoneissa tai varata sellaisen vaikkapa yksityiskäyttöön.

Hinnat (sis. alv 10 %): 13 €/hlö
Kysy myös edullisia ryhmähintoja yli 20 hengen ryhmille. Lisätiedot ja varaukset: p. 0207 310 500 tai info[at]zonesbysarkanniemi.fi

Reippailua ja kulttuuria tiistaisin!
Mikäli ajoitat retkesi tiistaille, voit yhdistää matkaasi osallistumisen maksuttomaan kauppakeskuskävelyyn ja kulttuurituokioon. Kävelyyn startataan Kulttuurikeskus PiiPoolta tiistaisin klo 9.30. Reippailun jälkeen kahvitellaan ja puuhaillaan mukavia Kulttuurituokiossa.

Hinnat: 0 €/hlö
Osallistuminen edellyttää kuitenkin ryhmiltä ennakkovarausta: p. 0400 513 277 tai piipoo[at]kulttuuripiipoo.fi

Aikamatka 1950–70-luvuille!
Ideaparkin kakkoskerroksessa sijaitsee Eero “Eetu” Lehtisen Retro- ja Vintagenäyttely, jossa on hurja määrä puhelimia, televisioita ja imureita menneiltä vuosikymmeniltä. Näyttelytilassa on myös kattava kokoelma kyniä.

Hinnat: Omaehtoinen tutustuminen 0 €/hlö
Lisätiedot ja näyttelykierrokset: Eero Lehtinen p. 0500 733 513 tai eeroeetu.lehtinen[at]gmail.com