Soliseva avaa kakkoskerrokseen mielen hyvinvoinnin taukopaikan!

Mielen hyvinvoinnin taukopaikka Ideaparkin kakkoskerroksessa!

Soliseva avasi elokuussa 2019 uusia taitoja ja mielen hyvinvointia kaikille tarjoavan taukopaikan Ideaparkin kakkoskerrokseen.

Taukopaikka tuo luonnon hyvinvointivaikutuksia (Green care) keskelle kauppakeskusta. Tilassa on huomioitu myös aistiyliherkkyyttä tai henkistä kuormitusta kokevien tarpeita. Taukopaikan tiloja voi vuokrata myös omiin asiakastapaamisiin, rauhalliseen työskentelyyn tai tilaisuuksiin. Taukopaikalla on mahdollisuus hengähtää ja rentoutua yksin ja perhe-, kaveri-, reissu- tai työporukalla esimerkiksi Neurosonic-hoidoissa.

Taukopaikalta löydät myös taitavat, monipuoliset ja helposti lähestyttävät ratkaisukeskeiset terapeutit. Voit tulla yksin, kaksin tai perheen kanssa pohtimaan ja etsimään mm. uusia reittivalintoja, jos suunta on hukassa, elämä kuormittaa, tai vuorovaikutussuhteet tai vanhemmuus mietityttävät. Kertakäyntikin voi auttaa. Tarvittaessa ohjaamme Sinua ja läheisiäsi muihin palveluihin tai KELAn kuntoutuspsykoterapiaan hakeutumisessa. Taukopaikalla on myös aikuinen-lapsi -ryhmätoimintaa sekä koulutuksia, työnohjausta ja kehittämistukea eri yhteisöille.

Soliseva on Yhteiskunnallinen yritys, joka tekee yhteistyötä kuntien, järjestöjen, oppilaitosten ja muiden yritysten kanssa. Varainhankinnan ja maksusitoumusten turvin osa palveluistamme on taloudellisin tm. perustein asiakkaille maksuttomia.

Lue lisä Solisevasta tästä.