Suomen ensimmäinen Synsam Recycling Outlet avattiin Ideaparkiin

Synsam Recycling Outlet tarjoaa merkkikehyksiä edullisesti ja ympäristöystävällisesti!

Synsam tuo vastuullisen silmälasimuodin Suomeen, kun ensimmäinen Recycling Outlet -myymälä avattiin Ideaparkiin 10.12.2021. Massiivinen noin 6000 kehyksen ja aurinkolasin valikoima koostuu alan tunnetuimmista brändeistä kuten mm. Gucci, Tom Ford, Ray-Ban ja Oakley. Synsam Recycle Outlet -myymälästä voit hankkia merkkikehykset aina edulliseen alkaen 10 euron hintaan – joka ikinen päivä, silmälasit (yksi- tai monitehot) alkaen 70 euroa.

Kun hankit itsellesi tai perheenjäsenillesi laadukkaat silmälasit tai aurinkolasit Synsam Recycling Outletista, niin teet samalla hyvää ympäristölle. Synsam Recycling Outlet -konseptin myötä Synsamin kierrätetyt silmä- ja aurinkolasit saavat uuden elämän samalla, kun hankit laatutuotteita aina edulliseen hintaan.

 

Kierrätettyjä kehyksiä ja materiaaleja

Myymälän valikoima koostuu kolmesta silmä- ja aurinkolasikokonaisuudesta: käytetyistä kehyksistä, Circular Collectionista sekä Outlet-mallistosta. Käytettyjen kehyksien valikoima sisältää kehyksiä, joita Synsamin asiakkaat ovat tuoneet ja palauttaneet meille vuosien varrella mm. Synsam LifestyleTM -sopimusten vuosivaihtojen yhteydessä. Kehykset puhdistetaan ja muokataan, jonka jälkeen ne näyttävät ja toimivat kuin uudet.

Circular Collectionin kehykset koostuvat kierrätettäviksi tuoduista silmä- ja aurinkolaseista, joiden materiaalit on käytetty uudelleen täysin uuden kokoelman luomiseksi. Tältä osastolta löydät myös ilmastoystävällisen Fellepini x Sea2See -malliston, joka on valmistettu 100-prosenttisesti merestä kerätystä kierrätysmuovista. Outlet-osastolta löytyy puolestaan useita erilaisia silmä- ja aurinkolasikehyksiä, jotka ovat huippubrändien aiemmista kokoelmista.

 

Edulliset hinnat joka päivä

Liikkeessä voit tehdä myös supersuositun Synsam Lifestyle™ -sopimuksen, jossa valittavissasi on vähintään kolme tuotetta koko valikoimasta. Kiinteä kuukausihinta sisältää kaiken tarvittavan, alkaen 5 euroa/kk. Mitkä tahansa ja kuinka monet erilaiset kehykset valitsetkin, voit olla täysin varma, että saat silmä- tai aurinkolasit, jotka ovat taattua korkeatasoista Synsam-laatua.

Tervetuloa tutustumaan myymälään 10.12. alkaen Ideaparkin D-päätyyn!