Tampereelta Ideaparkiin bussilla vain vartissa!

Bussilla pääsee Ideaparkiin kätevästi vain vartissa.

Tampereen ja Ideaparkin välillä on todella hyvät liikenneyhteydet. Ideaparkin ja Tampereen keskustan välillä bussit kulkevat moottoritietä ja saavat lisäksi erinomaisen hyödyn Tampereen joukkoliikennekaistojen myötä. Bussimatka kestää normaalioloissa vain 15 minuuttia. Tiheimmillään vuoroja on neljä kertaa tunnissa ja viikonloppuisinkin puolen tunnin välein.

Lempäälä kuuluu Nysse-alueeseen, joten Nyssen kertamaksulla ja matkakorteilla pääsee helposti kyytiin. Nyssen kolmen vyöhykkeen A-C-lippu on voimassa kaksi tuntia kerrallaan, joten jo yhdellä maksulla ehtii tehdä ostoksia. Jos käytössä on arvoa sisältävä kahden vyöhykkeen AB-lippu, asiakkaan täytyy mainita kuljettajalle poikkeusmatkastaan C-vyöhykkeelle ennen lipun leimaamista.

Ideaparkiin pääsee linjoilla 51 ja 55. Linja 51 starttaa Tampereen linja-autoasemalta laiturista 3 ja linja 55 Keskustorilta (Nyssen sinivalkoiset bussit). Vuorot ajavat moottoritietä Ideaparkiin, ja kauppakeskuksen pysäkit sijaitsevat Ideaparkinkadulla. Tsekkaa aikataulut osoitteesta nysse.fi.

Tervetuloa kyytiin!

 

Vieläkö mentäisiin tällä yllä näkyvällä menopelillä? No, ehkä mennään alla näkyvillä…