Amerikkalainen kissanäyttely

Cat Fanciers of Finland järjestää yhdessä Ideaparkin kanssa amerikkalaisen The Cat Fanciers’ Association -järjestön kissanäyttelyn Ideapark Sportissa sunnuntaina 11.8.2019 klo 11-18! Myös Keskusaukiolla tapahtuu.

Näyttelyssä on kolme kaikkien rotujen kehää. Arvostelemassa on kolme amerikkalaista tuomaria: Carol Fogarty, Pam DelaBar ja Russell Webb. Näyttelyn kissat arvostellaan neljässä eri ryhmässä: Pennut (4-8 kk ikäiset), aikuiset (yli 8 kk ikäiset), kastraatit (yli 8 kk ikäiset kastroidut tai steriloidut kissat) ja kotikissat. Jokainen tuomari arvostelee kaikki näyttelyyn ilmoitetut kissat ja saatuaan ryhmän arvosteltua, tuomari pitää TOP 10 -finaalin, jossa tuomari palkitsee kymmenen parasta kissaansa. Jokainen tuomari siis pitää finaalin arvosteltuaan ryhmän, joten ensimmäiset finaalit ovat heti puolen päivän aikaan ja viimeiset klo 17.30 aikaan. Katseltavaa ja kuunneltavaa riittää koko päiväksi. Kissat ovat koko päivän paikalla.

Ilmoittautuminen näyttelyyn päättyy maanantaina 5.8.2019 kello 18.00. Näyttelyn kutsu ja ilmoittautumislomake löytyvät Cat Fanciers of Finlandin kotisivuilta: www.cfasuomi.org. (Näyttelyyn ilmoitettujen kissojen rodut julkaistaan em. sivulla ilmoittautumisajan päätyttyä, mikäli haluat nähdä etukäteen mitkä rodut ovat ilmoitettuna näyttelyyn.)

Arvostelunäyttelyn lisäksi paikalla on eläinsuojelujärjestöjä esittelemässä toimintaansa. Mukana on uutta kotiaan etsiviä kodittomia kissoja, joiden adoptoinnista on mahdollista neuvotella näyttelypaikalla. Eläinsuojeluyhdistyksen toiminnan tukemiseksi järjestetään ruoka- ja tarvikekeräys, johon jokainen voi tuoda kissan hoitoon ja ruokintaa tarpeellista tavaraa. Kissojen ruoka, lelut, hoitotarvikkeet, kuljetuslaatikot yms. ovat tervetulleita. Paikalla myös ns. PetMe-kissoja, joita yleisö pääsee silittelemään ja kyselemään tarkemmin rodusta kissan omistajilta.

Lue tarkemmin: www.cfasuomi.org

Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.
Tervetuloa ihastelemaan ja seuraamaan!

Tapahtuma alkaa 11.8.2019 klo 11:00 ja päättyy 11.8.2019 klo 18:00.