Kotimaisen ja ainutlaatuisen Crazy Drivers Stuntshow’n 20-vuotisjuhlakiertue saapuu Ideaparkiin maanantaina 8.7.2024!

Crazy Drivers on suomalainen taitoajoryhmä. Sen kova ydin on pesunkestävä härmäläänen, Vesa ”Maestro ”Kivimäki. Vesalla on hallussaan erinäisiä ennätyksiä nelipyöräisen käsittelytaidosta. Sami ”Luntti” Lund on pitkän linjan two wheelie driver – tyyni kuin viilipytty ja Vesan aisapari taitoajossa.

Tässä Stuntshow’ssa on luvassa livenä mm. elokuvastuntteja, huimia autokolaridemonstraatioita, autoja kahdella pyörällä, stuntpyöräshow, Monster Jameistakin tuttu Raging Bull Monster truck ja paljon muuta! Esiintyjinä mm. Guinness world record -tittelin haltija, maailmanmestari taitoajaja Vesa Kivimäki ja taitoajaja Sami ”Luntti” Lund. Pyöränumeroista vastaa Erkka Hanka sekä Jyrppä! Stunttihommiin saattaa hypätä jopa esityksen juontaja!

Crazy Drivers Stuntshow nähdään Ideaparkin piha-alueella D-päädyssä maanantaina 8.7.2024 klo 18. Ohjelman kesto on noin 2 tuntia sisältäen väliajan. Alueella on myynnissä pientä purtavaa ja fanituotteita.

Osta liput ennakkoon Ticketmasterista tästä tai tapahtumapäivänä paikan päältä klo 17 alkaen. Lasten liput (3-14-vuotiaat): istumapaikka 27 € ja seisomapaikka 22 €. Aikuisten liput: istumapaikka 33 € ja seisomapaikka 27 €. Alle 3-vuotiaat lapset veloituksetta aikuisen sylissä tai seisomapaikalla. Ennakkolipunmyynti istumapaikoille päättyy tapahtumapäivänä klo 16.

Huomioithan kuulonsuojauksen näytöksessä ja saavuthan ajoissa paikalle.

Tervetuloa!

Tulevat tapahtumat

Tarjoukset