Hääkakkunäyttely

Jo perinteeksi muodostunut hääkakkunäyttely pystytetään jälleen Keskusaukiolle ja on ihasteltavissa la-su 25.-26.1.2020!

Tredun Kangasalan toimipisteen leipuri-kondiittoriopiskelijat ovat loihtineet lähes 60 upeaa hääkakkua, jotka ovat vapaasti ihasteltavissa viikonlopun ajan. Muistathan myös äänestää suosikkiasi! Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan lahjakortti Tredun kahvila-myymälä Saarekkeeseen (Kangasala).

Tredun kondiittori- ja leipurimestari Reijo Heinosen mukaan näyttelyn tarkoituksena on esitellä valinnaiselle taitotyö-kurssille osallistuneiden 24 opiskelijan osaamista ja harjoittaa heitä myös esiintymään omassa työssään. ”Opiskelijat tekevät mielettömän hyvää ja pitkäjänteistä työtä. Yli 40-vuotisen urani aikana mitään tämänkaltaista ei ole tullut Euroopassa vastaan. Olen nimennyt näyttelyn Euroopan suurimmaksi opiskelijoiden loihtimaksi näyttelyksi”, Heinonen kertoo. Lue lisää tästä.

Keskusaukiolla nähdään lisäksi muutama esimerkki häiden kukkakoristelusta. Ahlmanin toisen vuoden puutarhuriopiskelijat (Maiju Tokeensuu ja Satu Leppälahti) ovat toteuttaneet esillepanon. Kukat tarjoaa Ahlmanin juhlapalvelut.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.
Tervetuloa!

Tapahtuma alkaa 25.1.2020 klo 09:00 ja päättyy 26.1.2020 klo 19:00.