Hot American Car Show

Tapahtuma alkaa 21.5.2022 klo 10:00 ja päättyy 21.5.2022 klo 18:00.

Upeat jenkkiautot valtaavat jälleen Keskusaukion!

Vehicle ry kokoaa Ideaparkin Keskusaukiolle ja Autoareenalle lauantaille 21.5.2022 monipuolisen näyttelyn erilaisia autoja. Luvassa on yli 40 erilaista ajoneuvoa: mm. rod-, muskeli-, siipi- ja euroautoja. Nähtävillä myös TIL RACING TopFuel-kiihdystysauto.

Yleisöllä on jälleen mahdollisuus äänestää suosikkiaan ja People’s Choice -voittaja julkistetaan tapahtuman päätteeksi klo 18.

Tapahtuma sisältää myös Rompetorin ja harrasteajoneuvoparkin C-sisäänkäynnin tuntumassa. Menossa mukana myös nippelit.fi. Lue lisää Rompetorista tästä.

Tapahtumassa kuullaan teemaan sopivaa musiikkia, kun päivän aikana Keskusaukion lavalla esiintyvät:
Klo 12.00 Puppe & The Boys
Klo 13.30 Serko’s Circuit
Klo 14.20 Serko’s Circuit
Klo 15.30 Esa Pulliainen W/Mr Breathless
Klo 16.30 Esa Pulliainen W/Mr Breathless

Tampereelta lähtöisin oleva Serko’s Circuit yhdistää jump-/westcoast- ja Chicago-bluesin, eli tarjolla on menevää huuliharppuvetoista americanaa, joka varmasti laittaa tanssijalan vipattamaan. Bändin primus-moottorina toimii itseoikeutetusti laulaja/huuliharpisti Serko Nieminen, joka onkin moninkertainen huuliharpunsoiton Suomen mestari! Rytmiryhmänä ja bändin selkärankana toimivat: kitarassa Pete Gröhn, bassossa Mika Sinisalo, rummuissa Jorma Tuohino ja saksofonissa Valtteri Pärssinen.

Legendaarinen Esa Pulliainen on Agents-yhtyeen keulahahmo, kitaristi ja sovittaja sekä tunnettu tuottaja musiikkialalla. Esa Pulliainen W/Mr Breathless kokoonpanossa soittavat Esa Pulliainen (kitara), Mr Breathless (piano, laulu), Kai Pulliainen (basso) sekä Toni ”El Blanco” Liimatta (rummut).

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Tulevat tapahtumat

toukokuu 2022>
ma
ti
ke
to
pe
la
su
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
toukokuu