Hot American Cars

Keskusaukio täyttyy jo neljättä kertaa jenkkiautoista lauantaina 5.9.2020!

Vehicle ry kokoaa yhteen Keskusaukiolle yli 20 Rod-, muskeli- ja siipiautoa. C-oven tuntumaan ulos järjestetään harrasteajoneuvoparkki. Luvassa myös Rompetori!

Päivän musiikista vastaa Duo Mato Valtonen & Jore Marjaranta, ja tottakai luvassa on rock’n’rollia: materiaalia Sleepy Sleepers’iltä ja Hurriganesilta sekä covereita Leningrad Cowboys’iltä. Duo esiintyy Keskusaukion lavalla klo 15 (kesto noin 1 tunti).

Tapahtumassa musisoi myös aina niin hurmaava  klo 14 ja 17. Ensimmäisen singlensä vuonna 2016 julkaissut Henry Kuronen on viimeisen viiden vuoden aikana tehnyt muutamia satoja keikkoja ympäri eteläistä Suomea niin yksin kitaran kanssa, kuin myös erinäisten kokoonpanojen mukana. Vuonna 2019 Kuronen nähtiin Ideaparkin Keskusaukiolla järjestetyssä MM-mitalijuhlassa laulattamassa Henry Kuronen n. 4000 hengen yleisölle J. Karjalaisen klassikkoa Sankarit. Hot American Cars -tapahtumassa Kuronen esiintyy kahteen otteeseen tapahtuman hengen mukaisen ohjelmiston kera. Elokuun aikana julkaistaan Kurosen ensimmäinen pitkä albumi, jolta löytyy sekä uutta musiikkia että myös muutama uudelleen miksattu versio vanhoista biiseistä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

HUOM. Tapahtumaa muokataan tai se perutaan, mikäli pandemiatilanne sitä vaatii.

Tapahtuma alkaa 5.9.2020 klo 10:00 ja päättyy 5.9.2020 klo 20:00.