Hyppykarnevaalit goes Ideapark

Tapahtuma alkaa 1.7.2022 klo 12:00 ja päättyy 1.7.2022 klo 14:30.

Hyppykarnevaalit rantautuvat Ideaparkiin perjantaina 1.7.2022!

Lempäälän Hakkarissa järjestetään Hyppykarnevaalit 30.6.-3.7.2022. Ideapark on tapahtuman yhteistyökumppani ja sen myötä karnevaaliväki rantautuu Hakkarista Ideaparkiin yhden päivän ajaksi perjantaina 1.7.2022.

Hyppykarnevaaleihin osallistuvat lapset ja nuoret treenaavat Bläk Boksissa sekä osallistuvat kauppakeskussuunnistukseen. Päivän päätteeksi Keskusaukiolla järjestetään yhteistapahtuma klo 12-13. Luvassa on leikkimielistä kilvoittelua, jossa mukana Suomen parhaita käsipalloilijoita, salibandypelaajia ja yleisurheilijoita. Mukana mm. Classicin pelaajat Nico Salo ja Sami Johansson, käsipalloilijat Teemu Tamminen (Cocks) ja Roni Syrjälä (Dicken) sekä yleisurheilijat Kristiina Mäkelä ja Daniel Kosonen.

Klo 14 Keskusaukiolla voi tavata Mike Powellin! Tämä miesten pituuden maailmanennätysmies (895) on mukana Hyppykarnevaaleissa kannustamassa nuoria urheilijoita ja heidän valmentajiaan. ”Olen aina rakastanut hyppäämistä ja rakastan sitä edelleen – iän tuomista haasteista huolimatta. Kun Hyppykarnevaalien järjestäjät lähestyivät minua koin, että haluan olla edistämässä juuri tällaista tapahtumaa”, Powell kertoo syistä saapua karnevaaleille Lempäälään. Mike Powell osallistuu Hyppykarnevaalien ohessa Tampereella järjestettäviin World Masters Athletics -kilpailuihin. Hänen lajeinaan tällöin on pituuden ohella myös sadan metrin juoksu.

Keskusaukion tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy. Tervetuloa mukaan!

Hyppykarnevaalit on yleisurheilun leiri- ja kilpailutapahtuma 30.6.-3.7.2022 Hakkarin urheilukentällä. Lue lisää tapahtumasta Facebookista tästä.

Tulevat tapahtumat

kesäkuu

Tarjoukset