Ideapark goes Fashion & Music

Ideapark goes Fashion & Music -tapahtuma on täällä jälleen 28.9.2019!

Muodin ja musiikin yhdistävä tapahtuma valtaa Ideaparkin lauantaina 28.9. esitellen muodin syystrendejä. Keskusaukion lavalla nähdään tasokkaat muotinäytökset klo 12, 14 ja 16. Näytökset juontaa aina niin pirteä Heidi Sohlberg ja näytöksessä lavalla nähdään mm. Mira Salo ja Leena Sarvi. Päivän musiikista vastaa Jonne Aaron. Hänen ikärajattomasta keikasta nautitaan klo 14.30 (kesto n. 30 min) ja hän on mukana myös jokaisessa muotinäytöksessä yhden biisin verran.

Näytöksessä mukana olevissa liikkeissä tullaan järjestämään muotiarvonta, jossa arvotaan muotilahjakortteja yhteensä 1600euron arvosta. Maksimoi omat voittomahdollisuutesi ja osallistu vaikkapa jokaisessa liikkeessä! Liikkeissä luvassa varmasti myös hyviä tarjouksia.

Lisäksi Keskusaukiolla järjestetään arvonta, josta voit voittaa kahden hengen pääsyliput Gaala lasten hyväksi -hyväntekeväisyystapahtumaan pe 4.10.2019. Arvomme viisi lippupakettia.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.
Tervetuloa!

Näytöksessä mukana: Ballot, Esprit, Halonen, Intersport Ideapark, Jack & Jones, KappAhl, Kauppahuone Riveri, Linda Mode, Marc O’Polo, NP, Putiikki WOW, Superdry, Tommy Hilfiger, Vero Moda, Vila ja Your Face. Meikit: Minimani/Loreal. Hiukset: New Hairstore. Näytöksen suunnittelu ja toteutus: Promodel Oy

Tapahtuma alkaa 28.9.2019 klo 12:00 ja päättyy 28.9.2019 klo 17:00.