Joululoma PiiPoossa

Tapahtuma alkaa 2.1.2024 klo 11:00 ja päättyy 5.1.2024 klo 16:00.

Kulttuurikeskus PiiPoo on avoinna joululomalla 2.1.–5.1.2024 klo 11–16!

Luvassa on ohjattua toimintaa koko perheelle: Äänessä -toiminnallinen näyttelykierros, syyslomalla lasten äänestämiä taidepajoja, nonstop-pajoja ja vapaata tilaa leikkiä.

PiiPoohon on maksuton sisäänpääsy kahdeksi tunniksi. Lapset osallistuvat toimintaan oman aikuisen kanssa. Tarjolla ei ole lapsiparkkityyppistä valvontaa.

Joululoman ohjelma ti-pe 2.-5.1.2024:

Klo 12 ja 14 Äänipolku -toiminnallinen näyttelykierros
Tutkitaan ääntä. Joskus äänen voi myös tuntea, nähdä ja jopa haistaa. Hauskoissa näyttelypisteissä tehdään myös omia jouluisia/talvisia äänitehosteita.

Klo 13 ja 15 vaihtuvat taidepajat:

  • Ti 2.1. Graffiti-piirustuspaja: Piirretään ja opitaan suunnittelemaan graffiteja. Lasten toiveiden mukaisesti joululomalla piirretään graffiteja eläinteemaisesti. Nuorimmille osallistujille on värityskuvia.
  • Ke 3.1. Pahvipäät-kädentaitopaja: Ajatellaan laatikon ulkopuolelta ja luodaan ilmeikkäitä päitä. Pajassa tehdään omia laatikkohahmoja paperista ja pahvista.
  • To 4.1. Graffiti-piirustuspaja: Piirretään ja opitaan suunnittelemaan graffiteja. Lasten toiveiden mukaisesti joululomalla piirretään graffiteja eläinteemaisesti. Nuorimmille osallistujille on värityskuvia.
  • Pe 5.1. Pahvipäät-kädentaitopaja: Ajatellaan laatikon ulkopuolelta ja luodaan ilmeikkäitä päitä. Pajassa tehdään omia laatikkohahmoja paperista ja pahvista.

Ohjelmamuutokset mahdollisia.

Yhteistyössä: Kulttuurikeskus PiiPoo, Lempäälän kunnan kulttuuripalvelut ja Ideapark

Tulevat tapahtumat

joulukuu

Tarjoukset