Junior Handler & Go Hau!

Tapahtuma alkaa 1.4.2023 klo 10:00 ja päättyy 1.4.2023 klo 16:00.

Hau, hau!

Hännät heiluvat Ideaparkin Keskusaukiolla, kun Kennelliiton nuoret järjestävät siellä Go Hau! -tapahtuman aprillipäivänä lauantaina 1.4.2023 – ja tämä ei ole aprillipilaa! Jännitys pääsee huippuunsa Junior Handler -kilpailussa, jossa kisataan edustusjoukkuepaikoista Pohjoismaiden mestaruusfinaaliin.

Go Hau! on koiranuorten oma tapahtuma, johon myös koirattoman koirista kiinnostuneet nuoret ovat tervetulleita. Ensimmäinen Go Hau! -tapahtuma järjestettiin Koiramessuilla joulukuussa, nyt Kennelliiton Nuoret tuovat tapahtuman Lempäälän Ideaparkiin. Go Hau! tarjoaa paljon kivaa ja maksutonta koiramaista toimintaa kaikille koirista kiinnostuneille nuorille. Luvassa on paljon kivaa tekemistä koko perheelle. Osallistu kilpailuihin tai askartele omalle koiralle tuliaisiksi narulelu. Tutustu nenätyöskentelyyn ja koiran aktivointiin tai tuo mukanasi lempi koiralelusi ja osallistu lelukoirakilpailuun. Lelukoirakilpailun tuomaroi ja tapahtuman juontaa Mandimai Sundberg.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös yksi vuoden jännittävimmistä Junior Handler -kilpailuista, kun tapahtumassa kisataan pohjoismaiden mestaruus -karsintakilpailu. Kilpailussa valitaan edustusjoukkue marraskuussa Islannissa pidettävään Junior Handlereiden pohjoismaiden mestaruuskilpailun -finaaliin.  

Junior handler -karsintakilpailu on avoin kaikille lajin harrastajille aikaisempaan kokemukseen katsomatta. Tämä kilpailu käydään ikäluokattomana, muuten sen kulku vastaa tavallista Junior Handler -kilpailua. Kilpailussa sijoitetaan viisi kilpailijaa, joista neljä ensimmäistä ovat joukkueen varsinaisia jäseniä ja viides joukkueen varajäsen. Karsintakilpailun arvostelee Tiia Nyberg.

Go Hau! tapahtuma aktiviteetteineen on maksuton, mutta tapahtuman Junior Handler -kilpailuun tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautumismaksu on 10 € ja ilmoittautumisaika on 24.2.-20.3.2023. Ilmoittaudu mukaan tästä. Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumisesta: Laura Lehdistö, laura.lehdisto@kennelliitto.fi

Tervetuloa mukaan yhteen vuoden hauskimmista koiratapahtumista!

Tulevat tapahtumat

maaliskuu

Tarjoukset