Jussi Syren and The Groundbreakers

Upeaa bluegrass-gospelia kuullaan Keskusaukiolla 14.11.2020!

Jussi Syren and The Groundbreakers esiintyy Keskusaukiolla lauantaina 14.11.2020 klo 14. Luvassa on melkoinen setti bluegrass-gospelia. Kyseessä on ikärajaton ilmaiskeikka, jonka kesto on noin 45 minuuttia.

Vuonna 1995 perustettu Jussi Syren And The Groundbreakers on tehnyt bluegrass-musiikkia tunnetuksi Suomessa. Akustinen Amerikan musiikki tempaa myös suomalaiset mukaansa. Yhtyeen yhdeksäs albumi ”There’s No Greater Message” on gospel-teemainen ja sisältää Syrenin omien kappaleiden lisäksi materiaalia mm. Hank Williamsilta. Bändin yhdestoista albumi ”Bluegrass Headquarters” ilmestyi 12.3.2019 ja siinäkin on hengellistä materiaalia mukana. Levy sai  viiden tähden arvion amerikkalaisessa Roots Music Report -julkaisussa ja highlight-arvion Bluegrass Unlimited-lehdessä. Yhtyettä on kuultu yhdeksässä Yhdysvaltain osavaltiossa ja kuudessa Euroopan maassa, joten myös kansainvälistä tunnettuutta on. Yhtyeen tuorein levy julkaistaan marraskuun alussa. Yhtyeeseen kuuluu mandolinisti-laulaja Syrenin lisäksi banjonsoittaja Tauri Oksala, basisti Tero Mäenpää ja kitaristi J.P. Putkonen. (Kuva: Yake Nurminen, Editointi: Ertru)

Konserttiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Yhteistyössä: Lempäälän seurakunta, Lempäälän kunta ja Ideapark

Tutustu turvallisuustoimenpiteisiimme tästä. Ethän tule paikalle sairaana. Riskiryhmään kuuluvien toivomme noudattavan erityistä varovaisuutta. Muistathan käyttää kasvomaskia, mikäli et pysty säilyttämään turvavälejä (esim. ruuhkat ja tapahtumat).

HUOM. Tapahtumaa muokataan tai se perutaan, mikäli pandemiatilanne sitä vaatii.

Tapahtuma alkaa 14.11.2020 klo 14:00 ja päättyy 14.11.2020 klo 15:00.