Lastenlauantai

Tapahtuma alkaa 22.4.2023 klo 11:00 ja päättyy 22.4.2023 klo 16:00.

Kulttuurikeskus PiiPoossa järjestetään maksuton Lastenlauantai vuoden lähes jokaisena lauantaina! Silloin PiiPoo on avoinna perheille klo 11–16. Lastenlauantaihin on maksuton sisäänpääsy kahdeksi tunniksi. Lapset osallistuvat toimintaan vanhempien vastuulla. Alle 7-vuotiaat lapset osallistuvat toimintaan oman aikuisen kanssa. Tapahtumassa ei ole lapsiparkkityyppistä valvontaa.

Luvassa on ohjattua toimintaa, taidepajoja ja avointa leikkitilaa mm. Ritarilinna, Ketunkolo ja kotileikkitila.

Kevään teemana on Veden alla -näyttely, joka on esillä PiiPoossa 3.6.2023 asti!

Lastenlauantain ohjelma keväällä 2023:

Klo 12 ja 14 Veden alla – omituisuuksia ja ihmeellisyyksiä – toiminnallinen näyttelykierros
Sukella ihmettelemään vedenalaisen elämän rikasta maailmaa. Sieltä löytyy tuntemattomia ja ennen nimeämättömiä veden lajikkeita. Voit törmätä hampaalliseen mörrikkään, kyttäävään eväkkääseen tai heiluviin keltalehdyköihin sekä saat muljautella vaikkapa mulkosilmäisen silmiä. Täällä voivat kaikki sukeltaa ja pysyä silti kuivana! Toiminnallisella näyttelykierroksella pääsee ohjatusti tutustumaan vedenalaiseen maailmaan leikkien ja tekemisen kautta.

Klo 13 ja 15 Kaloina vedessä – liikeilmaisu taidepaja
Mitä jos me eläisimme vedessä? Miten liikkuisimme, mitä näkisimme, miltä se tuntuisi? PiiPoon salissa eläydytään liikkumiseen veden alla, veden elävinä. Musiikki, valot ja varjot luovat vedenalaisia tunnelmia ja ohjatuissa harjoitteissa liikutaan luovasti.

Yhteistyössä: Kulttuurikeskus PiiPoo, Lempäälän kunnan kulttuuripalvelut ja Ideapark. Kierrätyksessä mukana myös Leveteks Lempäälä.

Tulevat tapahtumat

maaliskuu

Tarjoukset