Maksuton Lastenkulttuurilauantai

Tapahtuma alkaa 19.11.2022 klo 11:00 ja päättyy 19.11.2022 klo 16:00.

PiiPoon suuri SUTTU-syksy!

PiiPoossa järjestetään maksuttomia Lastenkulttuurilauantai-tapahtumia lauantaisin klo 11-16. Silloin PiiPoohon on maksuton kahden tunnin sisäänpääsy.  Alle 7-vuotiaat lapset osallistuvat toimintaan oman aikuisen kanssa.

Syksyn ajan PiiPoon tiloissa sutataan luvan kanssa! Visuaalisen näyttelyn taidepajoissa leikitään viivalla, väreillä ja muodoilla sekä sutataan valotaiteen ja animaation parissa. Lopputulokset saattavat yllättää. Näyttely rakentuu suttu kerrallaan tammikuulle asti.

Tervetuloa SUTTAMAAN, SÖHERTÄMÄÄN, KIEPUTTAMAAN JA ENNEN KAIKKEA KOKEILEMAAN! Sutut eli matalan kynnyksen taideharjoitteet kannustavat lapsia ja aikuisia luovaan ajatteluun ja toimintaan ilman suorituspaineita. Ne paljastavat meissä jokaisessa piilevän taiteilijuuden. Sutut eivät voi mennä pieleen. Keskiössä on tekeminen, ei tulos. Osallistujilla ei ole mielikuvaa siitä, mitä pitäisi tuottaa. Kaikki ovat samalla viivalla taitojensa osalta, mikä tukee osallisuuden kokemusta. Harjoitteet ovat hauskoja. Kynnys on matala ja tekeminen on rentoa, mutta oivaltavaa.

Lastenkulttuurilauantain ohjelma:

Klo 12 ja 14
Suttula! -kokeileva tila ja taidepaja
Omistettu suttaamisen riemulle, ihmetykselle ja oivalluksille! Tehdessä saattaa itsekin olla osa suttua, mutta ei tule suttuiseksi.

Klo 13 ja 15
Liikkuvat sutut! -animaatiopaja
Näkymätön piirtäjä luo oman lyhytelokuvan. Tehdään StopMotion-animaatioita suttutaidetekniikoin.

Lisäksi avointa leikkitilaa mm. Ritarilinna, Ketunkolo ja kotileikkitila.

Yhteistyössä: Kulttuurikeskus PiiPoo, Lempäälän kunta ja Ideapark Lempäälä

Tulevat tapahtumat

syyskuu

Tarjoukset