PERUTTU/SIIRRETÄÄN: Metti Forssellin muotivinkit

Tapahtuma on peruttu Suomen hallituksen ja viranomaisten määräyksen 12.3.2020 ja 16.3.2020 mukaisesti koronavirustilanteen takia!

Mikä on tänä keväänä trendikästä? Tekevätkö leveät lahkeet paluun?

Metti Forssellin muotivartit

Tv:stäkin tuttu bloggaaja ja somevaikuttaja Metti Forssell esittelee Ideaparkin kevät- ja kesämuotia Keskusaukion lavalla lauantaina 11.4.2020 klo 12, 14 ja 16. Vartin mittaisissa muotituokioissa saat hyvän käsityksen siitä, mikä tänä keväänä ja kesänä on trendikästä.

Muotivarttien yhteydessä järjestetään myös arvonta. Yleisö saa äänestää oma suosikkiaan esitellyistä asukokonaisuuksista ja päivän päätteeksi kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti suosikiksi valikoituneen asukokonaisuuden esitteleeseen liikkeeseen.

Muotivarteissa mukana: Esprit, Jack & Jones, Halonen, Kauppahuone Riveri, Linda Mode, Marc O’Polo, Superdry, Tommy Hilfiger, Vero Moda ja Vila. Kengät: Dinsko. Meikit: Minimani. Koordinointi: Promodel.

Kevään muotivalikoima esillä Catwalkilla

Muistathan myös tutustua Catwalkiin, joka on koottu Keskusaukion laidoille! Ideaparkin muotiliikkeet ovat tuoneet esille kevään kuumimmat asukokonaisuudet.

Catwalkilla mukana: FinnLea, Gina Tricot, KappAhl, Linda Mode, Prisma, Tommy Hilfiger, Vero Moda ja Zizzi.

Elegantti Katri Helena lavalla

Ihastuttava Katri Helena esiintyy Keskusaukion lavan klo 15. Lue lisää tästä.

Tapahtumapäivää juontamassa Jasmine Pajari.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.
Tervetuloa!

Tapahtuma alkaa 11.4.2020 klo 09:00 ja päättyy 11.4.2020 klo 13:30.