Nature Exposed – ikkuna luontoon -valokuvanäyttely

Upea NATURE EXPOSED – ikkuna luontoon -valokuvanäyttely on ihasteltavissa Keskusaukiolla heinäkuun loppuun asti!

Tässä tasokkaassa näyttelyssä on esillä upeita luontokuvia kymmeneltä eri ammattiluontokuvaajalta. Mukana ovat mm. palkittu valokuvataiteilija Jaana Kotamäki ja vuoden 2018 Fotofinlandia-voittaja Markus Varessuo. Vedostuksessa on käytetty monipuolisesti erilaisia tekniikoita ja materiaaleja.

Luonnon myönteisiä terveys- ja hyvinvointivaikutuksia koskeva tutkimusnäyttö on vahva. Vaikutukset ovat tiedostamattomia ja hyvin nopeita; parissakymmenessä minuutissa voi huomata mielialansa kohentuvan ja elinvoimaisuuden tunteen lisääntyvän. Jos ihminen viettää luonnossa vähintään pari tuntia viikoittain, alkavat terveysvaikutukset näkyä myös solutasolla. Aina luontoon lähteminen ei syystä tai toisesta ole mahdollista mutta onneksi elpyminen on mahdollista myös luontokuvien avulla.

Näyttelyn järjestää Suomen Ammattiluontokuvaajat SAL ry. Se on valtakunnallinen yhdistys, joka toimii suomalaisten ammattiluontokuvaajien edunvalvojana ja edistää kotimaista luontokuvausta.

Näyttely on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti 15.6.-31.7.2021 ja sinne on vapaa pääsy.

Tervetuloa ihastelemaan!

***

Pidetään toisistamme edelleen huolta! Käytäthän maskia ja pidäthän huolen hyvästä käsihygienista. Väljissä tiloissamme turvavälit on helppo säilyttää.

Tapahtuma alkaa 15.6.2021 klo 09:00 ja päättyy 31.7.2021 klo 20:00.