Pelti Auki! Festivaali 2.0

Tapahtuma alkaa 21.4.2023 klo 17:00 ja päättyy 22.4.2023 klo 02:00.

Suuren suosion saavuttanut Pelti Auki! Festivaalikiertue saa jatkoa keväällä: kiertue kiertää ympäri Suomen maalis-huhtikuussa 2023 ja saapuu Ideaparkin Bläk Boksiin perjantaina 21.4.2023! Tapahtuma on K-18.

Kehitelty versio kantaa nimeä Pelti Auki! Festivaali 2.0. Kiertuetta tähdittää maan heittämällä kovin bilekattaus: Petri Nygård, Erika Vikman, Movetron, Faija ja Pandora. Kiertueen juontajana toimii Roosteeni, ja tapahtuman DJ:nä nähdään tietenkin Pelti Auki legendaksi muodostunut viihdyttäjä DJ Toivonen. Pelti kiinni -sanonta saa jälleen kerran aivan uuden merkityksen, kun Pelti Auki saa irrotella luvan kanssa ja niin sanotusti päätyyn saakka.

Pelti Auki kiertue sisältää 10 varsinaista festivaalia sekä myöhemmin julkaistavat viralliset Pelti Auki Pre- ja Afterpartyt. Vuonna 2021 järjestetty kiertueella oli useita loppuunmyytyjä paikkoja ja luotto Pelti Auki yleisöön on sen suhteen että niitä nähdään tällä kiertueella lisää!

Illan artistien lisäksi tapahtumassa on luvassa oheisohjelmaa ja kilpailuja. Kiertueen kuulijoiden kannattaa myös pitää korvat auki – koskaan ei tiedä, missä jatkot ovat! Oheisohjelmaan lukeutuu muun muassa dildobingo sekä juomapelejä ja pleikkapelejä sisältävä Lounge. Illan aikana nähdään myös Heated Crew:n kuuma tanssiesitys. Esitys on näyttävä, energinen sekä kuuma. Tanssijalka alkaa varmasti vipattamaan tästä esityksestä.

”Kattaus parasta bilemusaa ja viimeisen päälle oheisohjelmaa niin saadaan aikaan vuodet parhaat bileet. Ensimmäinen Pelti Auki kiertue oli loppuunmyyty monessa paikassa joka oli osoitus tämän toimivuudesta. Tämä on Pelti Auki 2.0!”, kiertueen promoottori Henri Ekman kommentoi.

Alustava aikataulu:
Ovet auki 17:00
DJ Toivonen: 17:00
Movetron: 19:00
Faija: 20:30
Pandora: 21:45
Petri Nygård: 23:15
Erika Vikman: 01:00

Seuraa somessa:
Facebook: @Pelti Auki
Instagram: @peltiauki
TikTok: @centrallineentertainment

Liput ovat myynnissä Ticketmasterilla – osta omasi tästä alk. 39 €!

Pysy kuulolla ja kutsu kaverisi mukaan loppuvuoden parhaisiin bileisiin! 

Tapahtumassa mukana: Ideapark, Classic, Central Line Entertainment

maaliskuu

Tarjoukset