Perhomessut

Tapahtuma alkaa 27.4.2024 klo 10:00 ja päättyy 28.4.2024 klo 16:00.

Perhomessut 2024 järjestetään kaksipäiväisenä perhokalastuksen ilosanoman julistuksena lauantaina ja sunnuntaina 27.-28.4.2024 Ideaparkin Bläk Boksissa. Messut ovat avoinna lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16.

Perhomessut on kaksipäiväinen perhokalastuksen erikoismessut ja laajin alan tapahtuma Suomessa jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Sieltä löydät maailman parhaat tuotemerkit ja yksinkertaisesti kaiken, mitä harrastuksessasi tarvitset. Messuilta voit hankkia sopivasti kesän alla uusia perhokalastusvälineitä ja sidontatarvikkeita sekä todeta ennen ostopäätöstä omin silmin, onko tuote juuri sitä, mitä haet. Tämä on selkeä etu verkkokaupan aikana. Myös kalastusmatkailuyrittäjiä on mukana Perhomessuilla.

Perhomessujen ohjelma koostuu kiinnostavista luennoista liittyen niin perhokalastukseen, perhonsidontaan, mutta myös kalastusympäristöihin ja niiden hyväksi tehtävään työhön.

Perhokalastus on jokaiselle sopiva ja mielenkiintoinen harrastus, jonka alkuun pääsee helposti, ja Perhomessut ovat oikea paikka saada kontakti lajiin!

Lipunmyynti starttaa pian. Lue lisää Perhomessuista täältä.

 

 

Tarjoukset