Rakkauden silmin -hääkuvanäyttely

Upea Rakkauden silmin -hääkuvanäyttely esillä Ideapark Sportin edustalla aina vuoden loppuun asti!

Palkitun Mitja Kortepuron Mestariarvolla palkittu kuvasarja on esillä galleriassa Ideapark Sportin edustalla 2.11.-31.12.2019. Näyttelyyn on vapaa pääsy ja se on avoinna Ideaparkin aukioloaikojen mukaisesti.

Tervetuloa ihastumaan!

***

Suomen vanhin ammattivalokuvaajien toimialajärjestö Suomen Ammattivalokuvaajat ry juhli lokakuussa 100-vuotisjuhliaan. Osana näitä juhlallisuuksia järjestettiin Mestariperjantai, jolloin kuusi eri valokuvaajaa haki Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n Mestariarvoa.

Mestariarvo on yhdistyksen korkein ammattitaitoa osoittava arvonimi. Mestari-arvonimi myönnetään hausta sellaiselle valokuvaajalle, joka on osoittanut ammatilliset taitonsa korkeinta mahdollista ammattitaitoa edustavin työnäyttein. Lähtökohtaisesti arvonimeä haetaan kahdenkymmenen kuvan kokonaisuudella ja haun arvioi kolmihenkinen asiantuntijajury. Mestariperjantaina kaksi kuudesta valokuvaajasta saavutti tämän arvonimen: Mitja Kortepuro Lempäälästä ja Mika Levälampi Helsingistä.

Toinen Mestariarvon saanut oli Mitja Kortepuro Lempäälästä. Hänen sarjansa käsitteli aiheeltaan hääkuvausta. Tuomaristo kiitteli Kortepuron kuvissa valon harkittua läsnäoloa, koko sarjaa valittua selkeää tyylilajia ja sen korkealaatuista toteuttamista. Kortepuro toimii yrittäjänä omassa muotokuvaukseen keskittyvässä studiossaan Tampereen kupeessa Lempäälässä.

Tapahtuma alkaa 2.11.2019 klo 09:00 ja päättyy 31.12.2019 klo 18:00.