Suomi nauraa stand up -show

Tapahtuma alkaa 8.12.2023 klo 18:30 ja päättyy 8.12.2023 klo 22:30.

Stand up valtaa Bläk Boksin!

Jo vuodesta 2008 saakka pikkujoulukansaa villinnyt Suomi nauraa – stand up – on täällä taas – naurettavampana kuin vielä koskaan! Suomi nauraa -show nähdään Ideaparkin Bläk Boksissa perjantaina 8.12.2023.

Kattaus maamme eturivin stand up -humoristeja pitää huolen siitä, että jokaisen nauruhermoja hivellään. Lavalle nousevat kansanjoukkojen kiihkeästi rakastama vikkeläkielinen Jaakko Saariluoma ja ketään kumartelematon Niko Kivelä. Ärsyttävätkin asiat huumoriksi kääntävä, yleisön rakastama Heli Sutela ja armottoman hauska Ilari Johansson sekä ilmeikäs ja ajatuksia herättävä Mikko Vaismaa. Illan seremoniamestarina häärää TV:stä ja supersuositusta podcastista tuttu Heikki Vilja.

Ovet Bläk Boksiin avautuvat jo klo 18:30, showtime klo 20:00. Esityksen kesto sisältäen väliajan on noin 2,5 tuntia. Tapahtuma on K-18.

Osta lippusi Lippu.fi:stä tästä. Hinnat 39,50 € + tilausmaksu 1,50 €.

Ideaparkissa on suuri määrä ravintoloita ja kahviloista, joista voi valita ruokailun ennen esitystä. Lisätiedot ravintoloista löydät tästä. Voit myös tilata suussa sulavat tapakset ennakkoon väliajalle!

Iso tapaslajitelma 26 € (sisältää viisi suolaista ja yhden makean tapaksen):
– Kanapita L
– Pulled pork slider L
– Kylmäsavulohisaaristolaisleipä L
– Paahtopaistitoast L
– Skagentoast L
– Makea leivos

Pieni tapaslajitelma 18 € (sisältää kolme suolaista ja yhden makean tapaksen):
– Kanapita L
– Kylmäsavulohisaaristolaisleipä L
– Paahtopaistitoast L
– Makea leivos

Voit tilata ennakkoon myös juomat!

Tilaukset sunnuntaihin 3.12.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sanni.nieminen[at]scclassic.com. Tilaukset maksetaan paikan päällä.

Tervetuloa kerrassaan hulvattomaan iltaan!

joulukuu

Tarjoukset