Suositut tubettajat

Talviloman kunniaksi Ideaparkiin saapuvat vierailulle lauantaina 2.3.2019 suositut tubettajat Lakko, Tuure Boelius, Iina-Katariina ja Jasminsofi! He vetävät Tube Show’n Keskusaukiolla klo 14 alkaen (kesto 45 minuuttia). Meet & Greet järjestetään Ideaparkin Zones by Särkänniemessä klo 15-17.

Lakko: Tämä mies ei juuri esittelyjä kaipaa! Supersuosittu ja moneen kertaan Tube-ansioistaan palkittu Lakko on luontainen viihdyttäjä, jonka videoista huokuu tekemisen into ja hauskanpito. Kekseliäät videot yhdistelevät Lakon vahvuuksia, hauskuuttavat katsojia ja yllättävät kerta toisensa jälkeen.

Iina-Katariina: Iina-Katariina on parikymppinen nuori nainen, joka tekee my day -tyyppisiä sisältöjä arjen värikkäistä askareista. Iina-Katariina rakastaa sisustaa kaunista kotiaan, minkä lisäksi myös tyyli ja kauneus ovat lähellä tämän naisen sydäntä.

Tuure Boelius: Tuure on sanavalmis ja valloittava persoona, joka rakastaa tanssia, teatteria, tubettamista ja musiikkia. Tuuren Tube-kanavalla katsojat pääsevät seuraamaan tämän supersuosikin vauhdikasta arkea sekä viihtymään monipuolisesti erilaisten haaste- ja aihevideoiden parissa. Tämän lisäksi Tuure on myös levyttävä artisti, jonka biisit ovat ilmestyttyään pompsahtaneet Suomen kuunnelluimpien kappaleiden joukkoon.

Jasminsofi: Jasminsofi on hyväntuulinen parikymppinen opiskelija Turusta, jonka sisältö viihdyttää erityisesti tyylistä, kauneudesta ja sisutamisesta viehättyviä katsojia. Näiden lisäksi Jasmin tallentaa arkeaan ja elämäänsä myös erilaisin aihevideoin persoonallisella otteella ja hauskanpidosta tinkimättä!

Tapahtumiin on vapaa pääsy.
Tervetuloa!

Tapahtuma alkaa 2.3.2019 klo 14:00 ja päättyy 2.3.2019 klo 17:00.