Lastenvaunuralli

KidZone järjestää Ideaparkin Keskusaukiolla ennennäkemättömät Lastenvaunurallit sunnuntaina 1.3.2020 klo 12-18. Luvassa rallittelua vaunuilla niin isien kuin äitienkin sarjoissa sekä tuunattujen vaunujen muotinäytös. Kisatunnelmaa pitää yllä Tatu Rouvali ja kisamusiikista vastaa Dj Chris Million.

Hurjastelua vaunuilla!
Keskusaukiolle rakennetaan ovaalinmuotoinen rata, jota kierretään kierros lastenvaunujen kanssa mahdollisimman nopeasti. Lapsia ei tietenkään päästetä kyytiin. Kisaajia lähtee matkaan kolme kerrallaan. Äideille ja isille on omat sarjansa. Kisapaikan voi varmistaa jo ennakkoon ilmoittautumalla mukaan tästä. Paikan päälläkin voi vielä ilmoittautua, jos lähdöissä on tilaa. Molempien sarjojen kolme parasta palkitaan loistavin palkinnoin: lasten turvaistuimella ja tietysti Lastenvaunurallien pokaalilla. Kisaaminen tapahtuu omalla vastuulla.

Upeita, tuunattuja vaunuja!
Tuo oma tuunattu lastenvaunusi esille Keskusaukion lavalle ja yleisön ihasteltavaksi. Raati ja yleisö äänestävät suosikkinsa, joka palkitaan 300 euron KidZone-lahjakortilla. Ilmoita omat vaunusi mukaan tästä.

Arvontaa ja hurjia tarjouksia!
Keskusaukiolla järjestetään myös suuri arvonta, johon osallistumalla voi voittaa 100 euron KidZone-lahjakortin. Ja totta kai tapahtumaan kuuluvat myös hyvät tarjoukset. Nouda tapahtuma-alueelta flyer, ja hyödynnä tapahtumaedut.

Aikataulu:

Klo 12.00
Tapahtuman avaus

Klo 12.10
Tuunattujen vaunujen muotinäytös

Klo 13.30-15.30
Lastenvaunurallit: äiskät

Klo 15.30-17.30
Lastenvaunurallit: iskät

Klo 17.30
Palkintojen jako

Klo 18.00
Tapahtuman päätös

Tervetuloa mukaan kisaamaan, seuraamaan ja ennen kaikkea pitämään hauskaa!

Lue lisää KidZonesta tästä.

Tapahtuma alkaa 1.3.2020 klo 12:00 ja päättyy 1.3.2020 klo 18:00.