Ti-Ti Nallen historiallinen koti tulee Hirsimetsään

Riitan ja Ti-Ti Nallen 30-vuotissynttärijuhlavuosi on ollut yhtä juhlaa ja jatkuu vielä marras-joulukuussa 30 juhlakonsertilla ympäri Suomen. Noin 70 konserttia takanapäin, juhlaristeily faniperheiden kanssa, Ti-Tin Suuren Satukirjan julkistaminen ja kaiken huipuksi Nalleperheen muuttaminen ihanaan, uuteen 1000 neliön hirsitaloon Lempäälän Ideaparkiin. Kyllä on ollut tassuissa tärinää!

Kaiken tämän lisäksi Riitalla ja Ti-Tillä oli kunnia vastaanottaa 1980-luvulla toiminut Ti-Ti Nallen ensimmäinen koti, jonka avulla Riitta opetti lapsille nallejen kautta musiikin peruskäsitteitä. Talossa on viisi kerrosta kuten nuottiviivastossa sekä Talon kerrosten väliset portaat ovat aina oktaavin pituiset, joissa tepsuteltiin nousevan ja laskevan musiikin tahdissa. Huoneissa on valtaisa määrä pieniä, alkuperäisiä huonekaluja sekä koko nalleperhe Triolia lukuun ottamatta, joka ei tuolloin ollut vielä syntynyt. Tuohon aikaan, useampana vuotena Riitta ja ihka ensimmäinen pikkuinen Ti-Ti Nalle vaikuttivat Pikku Kakkosessa omalla musiikkiohjelmallaan. Kiitos Ylen, nyt tuo sama, ihana Talo siirtyi uuden Nallekodin sisälle kaikkien ihasteltavaksi.

”Olen todella kiitollinen Ylelle, kun lahjoittivat tuon muistoja täynnä olevan pikkutalon minulle. Nyt se nököttää kunniapaikalla nallejen uudessa Kodissa. Sitä kannattaa tulla katsomaan pitkänkin matkan päästä, koska varmasti se herättää tunteita myös niissä aikuisissa, joilla nyt on oma Ti-Ti fani omassa perheessä. Samalla pääsee ihastelemaan nalleperheen uuden Kodin touhuja koko nalleperheen kanssa”, kertoo Riitta.

Hirsimetsän pienoiskylä avataan Ti-Ti Nallen Kodissa lauantaina 13.10.2015 klo 13.00. Tervetuloa!