Tutustu Älvsbytalon Minna-esittelytaloon

Nyt voit tutustua avarasydämiseen Minna-esittelytaloon Ideaparkissa!

Tutustu ostosreissun yhteydessä selkeälinjaiseen ja toimivaan 107 m² Minna-taloon. Ideaparkin B-sisäänkäynnin viereen rakennetussa esittelytalossa on ihastuttavan avara ja valoisa 50 m² keittiön ja olohuoneen yhdistelmä. Lisäksi muuttovalmiissa Minna-talopaketissa on vakiona kaksi makuuhuonetta. Pohjaratkaisu mahdollistaa helposti myös kolmannen makuuhuoneen lisäämisen. Tilava kodinhoito- ja kylpyhuone, erillinen WC ja vaatehuone helpottavat arjen sujumista.

Rakenna persoonallinen koti tai vapaa-ajan koti
Älvsbytalosta voit muokata juuri omiin tarpeisiisi istuvan kodin. Ideaparkin Minna-esittelytalossa sinulla on mahdollisuus tutustua moniin suosittuihin lisävalintoihin. Taloon on valittu mm. tavallista isommat ikkunat, useita koristeikkunoita sekä tyylikkäät kokolaiset ikkunaovet olohuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen. Lisäksi Minnassa on moderni 19° kattokaltevuus, linjakas pystysaumakate ja avara sisääntulokatos.

Olet tervetullut taloesittelyyn
Minna-esittelytalon löydät Ideaparkin B-sisäänkäynnin vierestä. Talo on avoinna ti–to klo 10­–16 sekä iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan. Pidämme huolta turvaväleistä ja puhdistamme talon pinnat säännöllisesti.

Lisätiedot ja yksityisesittelyn varaus:
Puh. 050 555 1104 tai alvsbytalo.fi/ideapark