Uusia ja uudistettuja liikkeitä Ideaparkiin!

Lähestyvä kesä tuo tullessaan Ideaparkiin uusia ja uudistuvia liikkeitä!

 

Uudistunut ja kerrassaan upea Superdry on avannut ovensa Keskusaukion laidalla. Myymälä muutti ja triplasi liikkeensä koon. Tilaan rakennettiin Euroopan toinen, uuden konseptin mukainen myymälätoteutus. Ideaparkin Superdry tarjoaa nyt entistä laajemman valikoiman vapaa-ajan muotia.

***

Bubbles Kuplavohvelibaari
Kuplavohvelibaari Bubbles on avannut ovensa Bläk Boksin tuntumassa Ståhlbergin kahvilaa vastapäätä. Se on avoinna toukokuussa vain viikonloppuisin, mutta päivittäin 7.6. alkaen.

***

Skechers Concept Store avataan Ideaparkiin 4.6.2021. Tästä laadukkaasta kenkäkaupasta tulet löytämään kengät ja sandaalit niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Valikoimaan kuuluvat myös mm. vedenpitävät talvikengät, nahkaiset pukukengät sekä juoksu- ja golfkengät. Myymälä löytyy Bläk Boksin läheisyydestä Sinellin ja Ståhlbergin välistä.

***

Iittala tekee remonttia ja muuttaa kesäkuun alkupuolella nykyiseltä paikaltaan Ideaparkin A-päätyyn. Neliöitä sekä tuotevalikoimaa tulee lisää ja myymälässä tullaan näkemään myös uusia aluevaltauksia. Avajaisia vietetään uudessa Iittala Storessa 11.6.2021. Muuttomyynnissä voi tehdä löytöjä nykyisessä tilassa vielä 30.5. asti.

***

Normal avaa Suomen kuudennen myymälänsä Ideaparkiin keskiviikkona 16.6.2021. Tanskalainen konsepti lupaa normaaleja tuotteita normaaleille ihmisille. Myymälästä tulee löytymään laaja valikoima perus- ja kosmetiikkatuotteita kiintein edullisin hinnoin mm. seuraavilta brändeiltä: Maybelline, Gillette, Nivea, Milka ja Ajax. Myymälän löydät Ideaparkin D-päädystä New Yorkerin vierestä ja mahtavaa avajaisohjelmaa on tietysti luvassa niin myymälässä kuin Keskusaukiollakin.

***

Ideaparkin piha-alueen eteläpäätyyn avataan kesäkuussa neljän tähden BestPark-matkaparkki. Lue lisää tästä.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

***

Ideaparkin Alko on uudistunut! Remontin myötä myymälä sai uuden ilmeen ja samalla se laajensi valikoimaansa. Esimerkiksi pienpanimo-oluiden ja alkoholittomien tuotteiden määrää on lisätty. Paikallisuus ja asiakkaiden toiveet pyritään huomioimaan jatkossa entistäkin paremmin.