Varaukset ja hinnat

HUOM. Viranomaisten suositusten mukaisesti Ideapark Sportin toiminnassa on poikkeuksia. Tällä hetkellä nettivarausjärjestelmämme on poissa käytöstä ja aikuisten harrastustoiminta on keskeytetty. 

Varaukset:

Salibandy- ja sulkapallovuorojen varaukset tehdään Ideapark Sportin oman varausjärjestelmän kautta. Harrastamaan tullessasi sinulla pitää olla mukana varauksen myötä saamasi sähköpostivahvistus ja se tulee näyttää Juvesportin kassalla.

Juvesportilla myydään SporttiSpurtti-lippuja. Sillä voit käyttää vapaana olevia tiloja 1,5 tunnin ajan ja löytää itsellesi sopivan lajin. Lipulla voit pelata salibandyä ja sulkapalloa, treenata Crosstraining-alueella ja voimailutilassa sekä juosta juoksusuoralla alueiden ollessa vapaana. Et siis pääse hyödyntämään ko. tilaa, jos esim. salibandyjoukkue treenaa kentällä.

Varausjärjestelmään pääset tästä. Vuoro tulee maksaa varauksen yhteydessä ja varaus on sitova.

 

Hinnat:

Huomioithan, että salibandyä ja sulkapalloa pelataan samoilla kentillä. Näin ollen jo varatut vuorot vaikuttavat saatavilla oleviin vuoroihin ja lajeihin.

Salibandy-kentät (40 x 20 m)
* Arkisin klo 9-15: 65 €/tunti
* Arkisin klo 16-21: 85 €/tunti
* Viikonloppuisin: 65 €/tunti

Sulkapallo-/Pickleballkentät
* Käytettävissä pääosin arkisin klo 9-16
* Viikonloppuvuoroja saatavilla rajoitetusti
* 15 €/tunti
* Pelataan samoilla kentillä ja varaukset varausjärjestelmässä sulkapallokentälle. Pickleball-mailat ja -pallot vuokrattavissa Juvesport myymälästä, tiedustele lisää p. 040 1474 043.