Zones Ideapark avaa 1.7.2020!

Zones Ideapark avaa keskiviikkona 1.7.2020!

 

Koy Ideapark Ab on ostanut Tampereen Särkänniemi Oy:n tytäryhtiöltä FunZones Oy:ltä Ideaparkissa sijaitsevan sisähuvipuiston laitteiston ja irtaimiston sekä käyttöoikeuden Zones-tuotenimeen.

Zones Ideapark avaa ovensa Ideaparkin nimissä poikkeuksellisen kevään jäljiltä keskiviikkona 1.7.2020. Hinnoittelua tullaan heti alussa yksinkertaistamaan ja alueelle tehdään toimia, joilla varmistetaan riittävät turvavälit ja hygieniataso tänä poikkeuksellisena aikana. Alkuvaiheessa alueen laitekanta säilyy nykyisellään.

Tulevan vuoden sisään viihdekeskus tulee kehittymään merkittävästi. Alueelle tuodaan uusia aktiviteetteja, joistakin vanhoista luovutaan, alueella tehdään uudelleen sijoittelua ja palvelukonseptia kehitetään edelleen.

”Ideapark on erittäin innoissaan tästä uudesta avauksesta ja alueen tulevaisuuden suunnitelmista. Elämyksellisyys ja viihtyminen ovat avainasemassa Ideaparkissa, joten on ensiarvoisen tärkeää, että Zones saadaan jälleen auki mahdollisimman pian vielä tähän kesäsesonkiin”, iloitsee Lempäälän Ideaparkin toimitusjohtaja Visa Vainiola.

Lisätietoa tulossa pian. Sitä voit seurata osoitteessa www.zonesideapark.fi.