Ideaparkiin avautui uusi ravintola ja pankkikonttori

Lempäälän Ideaparkiin on avautunut tällä viikolla uusi ravintola, Vile-Thai. OP Tampereen konttori puolestaan avattiin viime viikolla. Aiemmin keväällä avautui myös Isku Koti ja Telia Kauppa.

Ideaparkin ravintolatarjonta vahvistui thaimaalaisella makumaailmalla, kun Vile-Thai avasi ovensa 11.6.2024. ”Tarjoamme ravintolassamme laajan ja monipuolisen valikoiman thaimaalaisia Vile-Thain itse luomia makuelämyksiä. Ravintolassa on tarjolla päivittäin vaihtuva lounasbuffet arkisin ja viikonloppuisin. A’la Cartea tarjoillaan iltaisin. Asiakkaat ovat ottaneet meidät kerrassaan hienosti vastaan. Ensimmäisinä päivinä asiakkaita on riittänyt ihan jonoksi asti”, iloitsee yrittäjäpariskunta Arriya ja Sami Vilenius.

Viime viikolla, maanantaina 3.6.2024 Ideaparkin kakkoskerrokseen avautui OP Tampereen konttori tarjoten asiakkaalle kaikki asiantuntijapalvelut ja ratkaisut oman talouden, vaurastumisen ja rahoitustarpeiden sekä vakuutusturvan tueksi. Konttorissa palvellaan ajanvarauksella arkisin kello 8–18, ja ajan voi varata joko Teams-verkkoneuvotteluun, puhelinkeskusteluun tai kasvokkain tapaamiseen.

”Uusi konttori Lempäälän Ideaparkissa vie meidät lähemmäksi asiakkaita ja heidän arkeaan. Hyvien kulkuyhteyksien päässä oleva Ideapark mahdollistaa asiantuntijamme tapaamisen sujuvasti arkimenojen yhteydessä”, kertoo OP Tampereen liiketoimintajohtaja Kirsi Välimäki.

Huhtikuussa Ideaparkin kakkoskerroksessa avautui myös Isku Koti ja katutasossa maaliskuussa Telia Kauppa. Kesä-heinäkuussa startataan vuonna 2025 avautuvan K-Citymarketin rakennustyöt. Samaan aikaan Ideaparkin alla, yli 30 metrin syvyydessä viimeistellään Vesimaailma Louhen rakennustöitä. Uimaan päästäneen syksyn 2024 aikana.

”Niin Ideaparkissa kuin sen ympäristössäkin käy melkoinen kuhina. On mahtavaa, miten koko alue kehittyy. On hienoa, että olemme pystyneet laajentamaan tarjontaamme nyt enemmän myös palveluliiketoiminnan puolelle. Syksyllä avautuva Vesimaailma Louhi nostaa Ideaparkin taas uudelle, entistä vetovoimaisemmalle tasolle matkailukohteena, ja sitä täydentävät muun muassa myöhemmin avattavat hotelli ja elokuvateatteri”, iloitsee Koy Ideapark Ab:n toimitusjohtaja Visa Vainiola.