Ideaparkiin on avautunut ennätysmäärä uusia liikkeitä tämän vuoden aikana

Ideaparkin liikevalikoima on täydentynyt tämän vuoden aikana usealla uudella liikkeellä! Uusia toimijoita on niin muodin, kauneuden kuin lelujenkin osalta.

Muun muassa nämä liikkeet ovat avanneet myymälät Ideaparkiin:

House

House avautui perjantaina 29.9.2023 Ståhlbergin kahvilaa vastapäätä. Se tarjoaa trendikkäitä ja mukavia vaatteita varsinkin opiskelijoille ja nuorille aikuisille.

Tampereen Pieni Lelukauppa

Ideaparkin kakkoskerroksessa, Keskusaukion laidalla sijaitseva talo vaihtoi värinsä keltaisesta pinkiksi ja perjantaina 22.9.2023 tilaan avautui Tampereen Pieni Lelukauppa. Kyseessä on elämyslelukauppa, johon kannattaa tulla pikkuisen kauempaakin. Koet siellä värikkään ja elämyksellisen lelukaupan tunnelman, joka hurmaa valikoimalla ja iloisella palvelulla. Tampereen Pienessä Lelukaupassa lapsenmielisyys pääsee irti vanhemmillakin. Myymälästä löytyy yhteensä 700 m2 leluja ja pelejä. Hyllyistä löytyy myös laaja valikoima Grimasin tuotteita, heliumpalloja, naamiaisasuja ja pienoismalleja.

Reserved

Reserved juhli avajaisiin Ideaparkin Tasauspäivillä perjantaina 15.9.2023. Upeasta myymälästä löytyy muotia niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Se on LPP.n muodikas lippulaivabrändi, jonka nopeasti uudistuvat mallistot ovat mukana uusimpien muotisuuntausten kanssa. Löydät myymälän Budget Sportin vierestä.

Sinsay

Sinsay avautui Kenkäparkia vastapäätä perjantaina 14.7.2023. Myymälä tarjoaa vaatteet ja asusteet niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Lisäksi löydät sisustuselementtejä kotiin sekä kosmetiikkaa.

Familon Pop-Up

Hyvän unen Familon-myymälässä autetaan valitsemaan unelmien sängyt, patjat, tyynyt, peitot ja vuodetekstiilit. Käy pitkäksesi ja testaa mikä sänky, petauspatja ja tyyny tukevat parhaiten juuri sinun untasi. Kesäkuussa 2023 avautuneen myymälän löydät Halosen vierestä.

CROPP

Urbaanista katumuodista tunnettu CROPP avasi myymälän Ideaparkiin perjantaina 9.6.2023. Brändi on suunnattu kaikille, jotka haluavat erottua massasta. Vaatteet ottavat vaikutteita pop- ja hiphop-kulttuurista ja inspiraation lähteenä ovat graffitit, katutaide ja extreme-urheilu sekä mallistossa aina ajankohtaiset lisenssituotteet. Myymälä sijaitsee Ideaparkin A-päädyssä Iittalan vieressä.

Asuntomessut Lempäälässä 2026 -projektitoimisto

Asuntomessut Lempäälässä 2026 -projektitoimisto avattiin 27.5.2023. Se sijaitsee Ideaparkin Keskusaukion laidalla Stadiumin vieressä. Näyttelytilassa voit tutustua messuhankkeen ajankohtaisiin asioihin kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti. Toimisto on avoinna puolestaan ajanvarauksella ma-ke klo 13-16 ja ilman ajanvarausta to klo 13-16.

Uudistunut Minimani

Minimani on ollut Ideaparkissa aivan alkumetreistä asti. Vuoden 2023 keväänä se kuitenkin tehosti neliöitään ja toteutti mittavan remontin. Kalusteet uudistettiin tyylikkään tummiksi, tavarat on sijoiteltu hienosti teemoittain ja myymälästä löytyy esimerkiksi upea ja tyylikäs Lumene-kokonaisuus. Uudistunutta, monipuolista ja tyylikästä myymälää juhlistettiin toukokuun loppupuolella näyttävin menoin.

Kekäle

Laadukkaista ja hyvän hintaisista merkkivaatteista tunnettu Kekäle avautui Ideaparkiin torstaina 4.5.2023. Miesten valikoimasta löydät mm. laadukkaat kauluspaidat, housut, takit, bleiserit, neuleet ja kengät. Naisten valikoima tarjoilee kattavasti kaikki vaatekaapin kulmakivet, kuten housut, mekot, topit, neuleet, takit ja kengät. He lupaavat auttaa asiakkaitaan löytämään vaatteita, joista pidetään ja joita pidetään – yhä uudelleen. Löydät myymälän Ideaparkin A-päädystä Minimanin vierestä.

Björn Borg

Ideaparkin Björn Borg uudisti myymälänsä tyylikkään mustavalkoiseksi ja juhli avajaisiin huhtikuun 2023 alkupuolella. Valikoimaan kuuluu urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita, asusteita, kenkiä ja alusvaatteita. Myymälä sijaitsee Kenkäparkin vieressä.

Rituals

Upea ja kutsuva Rituals avautui Ideaparkin D-päätyyn juuri ennen pääsiäistä 5.4.2023. Oli kyse sitten ihanan pitkästä kylvystä tai kodikkaan tunnelman luonnista täyteläisen suitsukkeen tuoksulla, Rituals auttaa sinua löytämään onnellisuuden kaikkein pienimmistäkin asioista. Löydät myymälästä mm. kylpy- ja suihkutuotteita, huonesuihkeita, kynttilöitä ja aurinkosuojatuotteita.

Finnfoto Galleria

Valokuvausalan keskusjärjestö, Finnfoto ry, avasi Finnfoto Gallerian Ideaparkin Keskusaukion laidalle maalis-huhtikuussa 2023. Tavoitteena on tuoda valokuvat lähemmäksi laajaa yleisöä. Kävijöiden on mahdollista myös ostaa näyttelykuvia skannaamalla kuvien yhteydessä oleva QR-koodi ja sen jälkeen tilata kuva valitsemassaan koossa muodossa. Gallerian näyttely vaihtuu kuukausittain. Näyttely on avoinna Ideaparkin aukioloaikojen mukaisesti ja sinne on vapaa pääsy.

Uudistunut Esprit

Esprit muutti Ideaparkissa uuteen, upeaan liiketilaan helmi-maaliskuun taitteessa ja uudistunutta myymälää juhlistettiin Tasauspäivillä 15.-19.3.2023. Myymälässä on entistä vahvemmin esillä myös miesten muoti. Löydät myymälän C-oven tuntumasta Glitteriä vastapäätä.

Rieker Shop-in-shop

Ideaparkin Click Shoes täydensi valikoimaansa monipuolisella Rieker Shop-in-shopilla maaliskuussa 2023. Riekerin kengät ovat sekä koristeellisia että muodikkaita tuotteita, mutta niiden toiminnallisten ominaisuuksiensa takia ne antavat käyttäjälleen vielä enemmän. Jokaisessa kengässä on erikoisominaisuuksia, kuten keveyttä ja joustavuutta.

Timanttiset

Timanttiset palasi Ideaparkiin pienen tauon jälkeen ja avasi myymälän vanhalla tutulla paikallaan, Intersportia vastapäätä, maaliskuun 2023 alkupäivinä. Timanttiset on kotimainen, yrittäjien omistama, Suomen suurin kello-, koru- ja lahjatavaramyymäläketju.

Uudistunut Pukimo

Kotimaisia brändejä edustava Pukimo muutti Ideaparkissa uuteen liiketilaan Change Lingerien viereen tammikuussa 2023. Pukimo on kotimaisten ja eettisesti valmistettujen vaatemerkkien erikoismyymälä tarjoten tuotteita mm. merkeiltä Puuvillatehdas, Aarre ja Ratia.

Tervetuloa tutustumaan kaikkiin uusiin tulokkaisiin!