Ideaparkiin yli 10 uutta liikettä vuoden 2023 aikana

Ideapark Lempäälä vahvistaa entisestään asemaansa Sisä-Suomen suurimpana muotikauppana, kun kauppakeskukseen avautuu yli 10 uutta liikettä vuoden 2023 aikana. Kevään ja kesän aikana myymälänsä avaavat muun muassa Kekäle, Rituals, Esprit, Sinsay ja Cropp — syksyllä ainakin House ja Reserved.

Puolalainen LPP Spółka Akcyjna tuo Ideaparkiin brändeistään neljä: Cropp kesäkuussa, Sinsay heinäkuussa sekä Reserved ja House syyskuussa.

”LPP:n tulo Ideaparkiin — ja totta kai kaikki muutkin uudet liikkeet — lisäävät entisestään Ideaparkin vahvaa asemaa kauneuden ja muodin saralla. Tarjontaa tulee lisää sopivasti kaiken ikäisille ja kaikille sukupuolille. Koska saamme näin monta uutta liikettä, tarkoittaa tämä tietysti samalla myös sitä ikävää asiaa, että olemme joutuneet luopumaan joistakin toimijoistamme”, kertoo Ideaparkin toimitusjohtaja Visa Vainiola.

Ideaparkissa alusta asti toiminut Minimani puolestaan tehostaa neliöitään ja uudistaa myymälänsä uuden konseptin mukaiseksi. Samalla se tekee tilaa Kekäleelle, joka avaa myymälän Ideaparkiin kevään aikana. Kekäle rakentuu Minimanin viereen myymälätiloja yhdistämällä, ja tulee tarjoamaan laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita niin naisille kuin miehillekin. ”Laadukkaan valikoiman lisäksi myymälässä kiinnitetään erityistä huomiota Kekäleelle tärkeään henkilökohtaiseen palveluun”, luvataan Kekäleeltä.

Ennen Kekälettä Ideaparkissa myymälänsä avaa kelloja, koruja ja lahjatavaroita myyvä Timanttiset, joka palaa Ideaparkiin muutaman vuoden tauon jälkeen. Esprit puolestaan avaa uuden konseptimyymälän Ideaparkiin maaliskuussa ja Pukimo avasi uuden myymälänsä jo tammikuussa.

Myös Viihdekeskukseen saadaan kaksi täysin uutta ja kauan kaivattua toimintoa tämän syksyn aikana. ”Nykyinen Viihdekeskuksen kattaus sisäkartingia, viihdekeilausta, minigolfia, Skidiparkia ja saunatilaa on jo melkoisen kova setti, mutta nämä uudet toiminnot nostavat tarjonnan aivan uudelle tasolle”, hehkuttaa Vainiola.

 

Bläk Boks vahvistaa asemaansa monipuolisena tapahtumapaikkana

Ideaparkin Bläk Boks on vakiinnuttanut asemansa erityisesti erilaisten urheilutapahtumien järjestäjänä, kun siellä pelataan esimerkiksi Classicin kotiottelut F-liigan runkosarjan osalta ja mitellään Judon SM-kisoja. Tammikuussa siellä pelattiin myös kansainvälinen Floorball Champions Cup. Vuoden 2023 aikana Bläk Boks tulee vahvistamaan asemaansa myös muiden tapahtumien osalta. Siellä tullaan näkemään muutamia konserttikokonaisuuksia ja erilaisia yritystapahtumia.

 

Myös muut hankkeet etenevät vauhdilla

Ideaparkilla on käynnissä myös monia muita hankkeita, jotka etenevät suunnitellusti.

Lempäälän kylpylä-uimahallin rakennustyöt etevät kovaa vauhtia, ja jokin aika sitten rakentajaksi valittiin SRV. Ensimmäisen kerran uimaan päästäneen heinäkuussa 2024. Samaan aikaan etenee hanke hotellin rakentamiseksi Ideaparkin ja kylpylä-uimahallin yhteyteen. ”Neuvottelut hotellioperaattorien kanssa ovat edenneet vahvasti ja lupaavasti. Rakentaminen suunnitellaan aloitettavan heti kylpylä-uimahallin valmistuttua, ja tavoitteena on saada hotelli valmiiksi vuoden 2025 aikana”, Visa Vainiola iloitsee.

Ideapark on mukana Asuntomessuissa 2026, jotka järjestetään Lempäälässä, vain kivenheiton päässä Ideaparkista. Lempäälän kunta järjestää messut, mutta Ideapark on siinä vahvana kumppanina. Toukokuussa Ideaparkiin tullaan avaamaan Asuntomessut 2026 -toimisto. Siellä on mahdollisuus saada tietoa niin messuihin kuin Lempäälän kunnan rakentamiseen liittyvistä asioista ja siellä tullaan järjestämään paljon erilaisia tapahtumia.