Muutoksia Ideaparkin sähköautojen latauspisteisiin

Ideaparkin pihassa sijaitsee yksi maan suurimmista sähköautojen latauspistekeskittymistä: A-päädyssä on latauspisteet 40 autolle ja D-päädyssä kahdelle. Latauspisteitä tullaan lisäämään entisestään lähivuosina.

Saadun asiakaspalautteen ja nousseen sähkön markkinahinnan takia latauspisteet muuttuvat maksullisiksi keskiviikkona 5.10.2022. Muutoksella mahdollistetaan latauspisteiden käyttö mahdollisimman monelle asiakkaalle. Tähän mennessä latauspisteisiin on tuotu autoja latautumaan vailla aikomusta asioida kauppakeskuksessa tai niitä on pidetty latauspisteillä kohtuuttoman pitkään, jolloin muiden asiakkaiden autojen lataaminen on paikoin estynyt.

Latauspisteet ovat Plugitin toimittamia, joten he myös toteuttavat pisteiden muuttamisen maksulliseksi. Maksaminen tapahtuu Plugitin omalla sovelluksella, Plugit Appilla. Sen voi ladata puhelimen sovelluskaupasta tai osoitteesta app.plugitcloud.com. Latauksen veloitus on 0,05 €/minuutti.

Yksinkertaisuudessaan lataus toimii seuraavasti:

  1. Lataa Plugit App -sovellus puhelimeesi ja syötä sinne riittävät tiedot.
  2. Kytke latauskaapeli kiinni autoosi.
  3. Tunnistaudu laitteelle puhelimen sovelluksella.
  4. Lataaminen alkaa, kun tunnistautuminen on onnistunut ja kaapeli on kytkettynä oikein. Voit varmistaa latauksen alkaneen puhelimesi sovelluksesta.
  5. Kun lopetat latauksen, irrota kaapeli ensin autosta ja sitten latauslaitteesta.

Ohjevideon voit katsoa netistä: https://youtu.be/gqPtJfxR940

Mikäli paikan päällä ilmenee ongelmia, Plugitin asiakaspalvelutiimi auttaa 24/7 numerossa 020 350 3300 (0,088 €/min).