Rituals avautui Ideaparkiin – alkuvuodesta avautunut jo monta muutakin liikettä

Ajankohtaista

Rituals avautui Ideaparkiin – alkuvuodesta avautunut jo monta muutakin liikettä

Vuosi 2023 tuo tullessaan Ideaparkiin monta uutta toimijaa!

Rituals:

Hollantilainen kosmetiikkajätti Rituals avasi 5.4.2023 ensimmäiset liikkeensä Pirkanmaalle ja toisen niistä Ideaparkiin. Entuudestaan ketjulla on myymälöitä Suomessa ainoastaan Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Vuonna 2000 perustettu Rituals myy mm. kauneudenhoito- ja hygieniatuotteita ja sisustustavaroita. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi vartalonhoitotuotteita ja tuoksukynttilöitä. Rituals-myymälä sijaitsee Ideaparkin D-päädyssä Prismaa vastapäätä. Avajaisia juhlitaan 5.-16.4.2023.

Björn Borg:

Ideaparkin Björn Borg uudisti myymälänsä tyylikkään mustavalkoiseksi ja juhlii avajaisiaan 7.–16.4.2023. Valikoimaan kuuluu urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita, asusteita, kenkiä ja alusvaatteita. Tervetuloa tutustumaan ja hyödyntämään avajaistarjoukset!

 

Alkuvuoden aikana on jo avautunut moni muukin!

Pukimo:

Ideaparkin Pukimo avasi tammikuussa uuden, upean myymälän Change Lingerien ja Cuttersin viereen. Pukimo on kotimaisten ja eettisesti valmistettujen vaatemerkkien erikoismyymälä tarjoten tuotteita mm. merkeiltä Puuvillatehdas, Aarre ja Ratia.

Synsam:

Ideaparkin Synsam uudistui! Ideaparkissa toiminut Synsam Recycling Outlet uudisti konseptiaan helmikuun aikana ja on nyt Synsam Ideapark. Myymälä juhli avajaisiaan näyttävästi helmikuun puolivälin tuntumassa. Myymälän valikoimassa on nyt erittäin laaja valikoima kehyksiä: yli 2500 erilaista. Myymälässä tullaan järjestämään säännöllisesti Tyylipäiviä, ja asiakaslähtöinen palvelu on muutoinkin avainasemassa. Synsam tuo kansainvälisiltä kehysmarkkinoilta Suomeen aina kulloinkin ajankohtaisimmat, trendikkäimmät ja halutuimmat brändit.

Timanttiset:

Timanttiset palasi Ideaparkiin pienen tauon jälkeen! Timanttiset on kotimainen, yrittäjien omistama, Suomen suurin kello-, koru- ja lahjatavaramyymäläketju. Se palasi Ideaparkiin vanhalle tutulle paikalleen Intersportia vastapäätä maaliskuun alussa. Varsinaisia avajaisia juhlitaan tuonnempana.

Esprit:

Avara ja tyylikäs Espritin myymälä avattiin Ideaparkin C-aukion tuntumaan helmikuun lopulla. Myymälä on täynnä ihanan värikkäitä kevätuutuuksia ja hiljalleen sinne saapuu myös kevään juhlamuotia. Uudessa myymälässä miesten tuotteet ovat entistä näkyvämmin esillä, sillä niitähän Espritiltä löytyy myös. Avajaisia juhlittiin Tasauspäivillä.

Rieker:

Ideaparkin Click Shoes täydensi valikoimaansa monipuolisella Rieker Shop-in-shopilla. Riekerin kengät ovat sekä koristeellisia että muodikkaita tuotteita, mutta niiden toiminnallisten ominaisuuksiensa takia ne antavat käyttäjälleen vielä enemmän. Jokaisessa kengässä on erityisominaisuuksia, kuten keveyttä ja joustavuutta.

Masku Outlet:

Maskun vieressä toimineen Finnlandian tilan täytti Masku Outlet. Sieltä voi hankkia Maskun poistuvien tuotteiden valikoimasta esimerkiksi kalusteita, mattoja ja tyynyjä erittäin edulliseen hintaan. Tuotteita on rajallinen määrä ja ne ovat myymäläkohtaisia, joten muista käydä tsekkaamassa säännöllisesti!

 

Loppuvuoden aikana lisää uusia liikkeitä!

Monta uutta liikettä avautuu Ideaparkiin vielä loppuvuoden aikana.

Kekäle:

Laadukkaista ja hyvän hintaisista merkkivaatteista tunnettu Kekäle avaa myymälän Ideaparkin A-päätyyn toukokuussa. He lupaavat auttaa asiakkaitaan löytämään vaatteita, joista pidetään ja joita pidetään – yhä uudelleen.

Minimani:

Minimani on tehostanut neliöitään ja uudistanut myymäläänsä kevään aikana. Uuden upean myymälän avajaisia juhlittaneen toukokuussa. Myymälä on avoinna koko remontin ajan.

Cropp:

Cropp avaa myymälän Ideaparkin A-päätyyn alkukesästä. Se tarjoaa massasta erottuvaa katumuotia, joka ottaa vaikutteita niin pop- kuin hiphop-kulttuuristakin. Inspiraation lähteenä ovat graffitit, katutaide ja extreme-urheilu.

Sinsay:

Sinsay avaa myymälän Kenkäparkia vastapäätä kesällä 2023.

House:

House avaa myymälän Skechersiä vastapäätä alkusyksystä 2023.

Reserved:

Rieker avaa myymälän Reima Outletia vastapäätä alkusyksystä 2023.

Tarjoukset