Sinsay avasi myymälän Ideaparkiin

Sinsay avasi myymälän Ideaparkissa perjantaina 14.7.2023 klo 10! Löydät myymälän Ideaparkin C-aulan tuntumasta KenkäParkia vastapäätä.

Sinsay on tuonut markkinoille viimeisimmät trendit parhailla hinnoilla jo vuodesta 2013. Alkuperäinen dna oli teineille tehty mallisto, mutta nyt Sinsay on jo paljon muuta. Myymälästä löydät vaatteet ja asusteet niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Lisäksi löydät sieltä kosmetiikkaa ja sisustuselementtejä kotiin.

Tervetuloa tutustumaan!

***

Ideaparkiin on avautunut kevään ja kesän aikana melkoinen määrä uusia liikkeitä:

 • Cropp: Cropp avasi myymälän Ideaparkin A-päätyyn perjantaina 9.6.2023. Se tarjoaa massasta erottuvaa katumuotia, joka ottaa vaikutteita niin pop- kuin hiphop-kulttuuristakin. Inspiraation lähteenä ovat graffitit, katutaide ja extreme-urheilu.
 • Kekäle: Laadukkaista ja hyvän hintaisista merkkivaatteista tunnettu Kekäle avasi myymälän Ideaparkin A-päätyyn torstaina 4.5.2023. He lupaavat auttaa asiakkaitaan löytämään vaatteita, joista pidetään ja joita pidetään – yhä uudelleen.
 • Minimani: Minimani on tehosti neliöitään ja uudisti myymäläänsä kevään aikana. Uuden upean myymälän avajaisia juhlittiin toukokuussa.
 • Rituals: Hollantilainen kosmetiikkajätti Rituals avasi 5.4.2023 ensimmäiset liikkeensä Pirkanmaalle ja toisen niistä Ideaparkiin. Entuudestaan ketjulla on myymälöitä Suomessa ainoastaan Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Vuonna 2000 perustettu Rituals myy mm. kauneudenhoito- ja hygieniatuotteita ja sisustustavaroita. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi vartalonhoitotuotteita ja tuoksukynttilöitä. Rituals-myymälä sijaitsee Ideaparkin D-päädyssä Prismaa vastapäätä.
 • Björn Borg: Ideaparkin Björn Borg uudisti myymälänsä tyylikkään mustavalkoiseksi ja juhli avajaisiaan 7.–16.4.2023. Valikoimaan kuuluu urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita, asusteita, kenkiä ja alusvaatteita.
 • Pukimo: Ideaparkin Pukimo avasi tammikuussa uuden, upean myymälän Change Lingerien ja Cuttersin viereen. Pukimo on kotimaisten ja eettisesti valmistettujen vaatemerkkien erikoismyymälä tarjoten tuotteita mm. merkeiltä Puuvillatehdas, Aarre ja Ratia.
 • Synsam: Ideaparkin Synsam uudistui! Ideaparkissa toiminut Synsam Recycling Outlet uudisti konseptiaan helmikuun aikana ja on nyt Synsam Ideapark. Myymälän valikoimassa on nyt erittäin laaja valikoima kehyksiä: yli 2500 erilaista. Myymälässä tullaan järjestämään säännöllisesti Tyylipäiviä, ja asiakaslähtöinen palvelu on muutoinkin avainasemassa. Synsam tuo kansainvälisiltä kehysmarkkinoilta Suomeen aina kulloinkin ajankohtaisimmat, trendikkäimmät ja halutuimmat brändit.
 • Timanttiset: Timanttiset palasi Ideaparkiin pienen tauon jälkeen! Timanttiset on kotimainen, yrittäjien omistama, Suomen suurin kello-, koru- ja lahjatavaramyymäläketju. Se palasi Ideaparkiin vanhalle tutulle paikalleen Intersportia vastapäätä maaliskuun alussa.
 • Esprit: Avara ja tyylikäs Espritin myymälä avattiin Ideaparkin C-aukion tuntumaan helmikuun lopulla. Myymälä on täynnä ihanan värikkäitä kevätuutuuksia ja hiljalleen sinne saapuu myös kevään juhlamuotia. Uudessa myymälässä miesten tuotteet ovat entistä näkyvämmin esillä, sillä niitähän Espritiltä löytyy myös.
 • Rieker: Ideaparkin Click Shoes täydensi valikoimaansa monipuolisella Rieker Shop-in-shopilla. Riekerin kengät ovat sekä koristeellisia että muodikkaita tuotteita, mutta niiden toiminnallisten ominaisuuksiensa takia ne antavat käyttäjälleen vielä enemmän. Jokaisessa kengässä on erityisominaisuuksia, kuten keveyttä ja joustavuutta.
 • Masku Outlet: Maskun vieressä toimineen Finnlandian tilan täytti Masku Outlet. Sieltä voi hankkia Maskun poistuvien tuotteiden valikoimasta esimerkiksi kalusteita, mattoja ja tyynyjä erittäin edulliseen hintaan. Tuotteita on rajallinen määrä ja ne ovat myymäläkohtaisia, joten muista käydä tsekkaamassa säännöllisesti!

***

Ja syksyllä saadaan vielä lisää, kun Ideaparkiin avautuvat mm.

 • Reserved
 • House
 • Tampereen Pieni Lelukauppa