Ideaparkin pienyrittäjät esittäytyvät

Ideaparkissa toimii monta yrittäjää! Pienyrittäjiä poikkeuksellinen tilanne koskettaa erityisen voimakkaasti. Sosiaalisessa mediassa olemme tuoneet esille yrittäjiämme tägillä #supportyourlocal. Myös tällä sivulla esittelemme upeita yrittäjiämme, jotka tarvitsevat nyt tukeanne. Tervetuloa tekemään hankintoja väljiin tiloihin, joissa on helppo huomioida turvavälit!

Arnolds
Ideaparkin Arnoldsin taustalla häärii energinen yrittäjä. Arnolds myy tässä poikkeuksellisessa tilanteessa take away -annoksia. Hae herkullinen ja täyttävä lounas näppärästi mukaan Arnoldsilta! Soita numeroon 044 3537 816 ja tee tilaus, niin Arnolds pakkaa tuotteet sinulle noutovalmiiksi.

Ballot
Ballot on vuodesta 2009 toiminut lastenvaatteiden erikoismyymälä. Myymälästä löydät hyvän valikoiman eettistä ja ekologista lasten muotia. Myös naisille löytyy omia mallistoja. Tarjolla mm. Blaa!, Tiny Cottons, Mini Rodini, Villervalla, Molo Kids, Metsola, Mainio ja Papu. Tervetuloa palveltavaksi. Tuotteet ovat tilattavissa myös netistä: www.ballot.fi

City Kulta
City Kulta on uusi kello-, koru- ja lahjatavaramyymälä Ideaparkissa. Myymälässä onnistuu kulta- ja kellosepäntyöt, paristonvaihdot odottaessa, tietokonekaiverrukset nopeasti ja korvien rei’itykset ilman ajanvarausta. Tuotevalikoimasta löytyy mielenkiintoisia tuotemerkkejä aina Aarikasta Roameriin. City Kullan osaava henkilökunta palvelee lämmöllä ja asiantuntevasti. Tervetuloa tutustumaan uuteen myymälään!

Esprit
Tiesitkö, että jo kauan ennen kuin kestävä kehitys, ympäristötietoisuus ja sosiaalinen vastuu olivat trendikkäitä puheenaiheita, on Esprit valmistanut ekomalliston luomupuuvillasta 1960-luvulla? Ekologisuus ja sosiaalinen vastuu ovat edelleen vahvasti Espritin dnassa. Esprit ei esimerkiksi hiekkapese denimiä menetelmästä työntekijöille aiheutuvien terveyshaittojen vuoksi. Yritys myös säästää energiaa ja minimoi kasvihuonekaasupäästöt. Ideaparkin Esprit-myymälää pitää itsenäinen yrittäjä, vaikka kyseessä onkin maailmanlaajuisesti tunnettu brändi. Ota seurantaan Esprit Ideapark Facebook-sivu, sekä @espritideapark Instagram-sivu! Sivuilta löytyy mm. ”Katsaus vaatekaappiin”- postaussarja, jossa käydään läpi vaatteiden käyttöiän pidentämistä ja huoltoa.

Hesburger
Moni teistä varmasti tietää, että Ideaparkissa palvelee Hesburger. Mutta tiesitkö, että ravintolaa pyörittää franchise-yrittäjä? Tämä iloinen yrittäjä on myös järjestänyt mahdollisuuden saada herkut suoraan autollesi B-ovelle Hesburger-sovelluksella tässä poikkeustilanteessa!

Hoitola Manna
Hoitola Manna tarjoaa monipuolisia kauneudenhoitopalveluja koulutetun kosmetologin ammattitaidolla. Hoidot suoritetaan huolella, ja suunnitellaan juuri sinun tarpeidesi mukaan. Lisäksi ne tehdään suomalaisilla ammattikäyttöön kehitetyillä luonnonkosmetiikkatuotteilla, jotka eivät sisällä haitallisia kemikaaleja eivätkä ylimääräisiä ainesosia. Tuotteet sopivatkin myös erityisen herkälle iholle sekä tuoksuherkkyydestä kärsiville. Myymälästä löytyy vaikka ja mitä ihanaa aina luonnonkosmetiikasta suosittuihin magneettiripsiin. Lue lisää Hoitola Mannan nettisivulta: https://www.hoitolamanna.com/index.html

Juvesport
Juvesport on Ideapark Sportin sisäänkäynnillä sijaitseva monipuolinen urheiluliike. Liikkeen taustalla on paikallinen nuori yrittäjä, jolta ei tekemisen meininkiä puutu. Kevättä kohden mennessä liikkeeseen on tullut mm. pyöriä sekä potkulautoja. Tsekkaa lisää Juvesportin verkkokaupasta: www.juvesport.fi/

Kookenkä
Kookenkä Ideapark on palvellut Ideaparkin alkuajoista saakka D-päädyssä, kuten myös myymälän työntekijät. Kokemus ja laadukas palvelu on siis taattu! Kookenkä Ideapark toimittaa nyt kengät sinulle vaikka kotiovelle! Myymälään on saapunut ihania kevätuutuuksia mm. herkullisen värisiä Converse- ja Fila-tennareita sekä El Naturalista Vegan -merkin kenkiä. Tutustu lisää myymälän Facebook-sivuilta tästä.

Life
Hyvinvoinnin oma erikoisliike Life palvelee Ideaparkin D-päädyssä, ja toimii yrittäjävetoisesti. Life on täynnä luonnollisia tuotteita terveyden edistämiseen ja ylläpitämiseen. Heidän tehtävänään on auttaa sinua löytämään tasapaino levon, ravinnon ja liikunnan välillä. Life-asiantuntijat on koulutettu palvelemaan luottamuksellisesti ja turvallisesti. Myymälästä löydät myös laadukkaan Life-ketjun oman tuotesarjan. Tervetuloa!

Liisan Leipomo
Liisan Leipomo on paikallinen perheyritys, joka on lähtöisin Lempäälän Kuljusta. Kahvila Cafe Delisa palvelee Ideaparkin Vanhassa Kaupungissa, ja tarjolla on herkullisen lounaan lisäksi niin suolaisia kuin makeitakin leivonnaisia mukaan otettavaksi. Nouda herkut helposti ja nopeasti Cafe Delisasta, vastassa on aina iloinen henkilökunta. Lue lisää Liisan Leipomon nettisivuilta: http://www.liisanleipomo.fi

Lumo-puoti
Vanhassa Kaupungissa palveleva Lumo-puoti on ollut Ideaparkissa ihan alusta saakka, eli jo 13 vuotta! Kaikki on suomalaista käsityötä tuotteiden etiketeistä lähtien, joten puoti on täynnä ihastuttavia uniikkeja tuotteita, joita ei muualta löydä. Lumo-puodista löydät laajan valikoiman mm. pyykkietikoita sekä keittiösaippuoita kodin kevätsiivoukseen. Heiltä saat tuotteet myös postitettuna. Kysy lisää p. 050 3470595 tai lumo-puoti[at]outlook.com. Kurkkaa myös Lumo-puodin nettisivut: https://www.lumopuoti.fi/

Suomen Kultapörssi
Vanhassa Kaupungissa palveleva Suomen Kultapörssi on luotettava ja asiantunteva korujen, kellojen ja lahjatavaroiden ostopaikka, jossa on laadukas palvelu. Laajan tuotevalikoiman lisäksi Suomen Kultapörssi tarjoaa kellosepäntyöt, kultasepäntyöt, kaiverrukset sekä korvien rei’ityksen. Lue lisää: http://www.suomenkultaporssi.fi/

Superdry
Superdryn tuotteita leimaavat laadukkaat kankaat, autenttiset kuluneet viimeistelyt, hienot yksityiskohdat, ensiluokkainen käsityönä toteutettu grafiikka sekä monipuolinen ja istuva muotokieli. Superdrylta löytyy monipuolinen valikoima niin miehille kuin naisillekin.
Jatkuvasti toimintaansa laajentava Superdry on yhä tärkeämpi tekijä eri puolilla maailmaa: sillä on 515 merkkimyymälää 46 maassa. Yksi niistä on täällä Ideaparkissa – yrittäjän pyörittämänä!

Swamp
Swamp Pelikaupasta löytyy laaja valikoima pelejä, musiikkia ja hienoja oheistuotteita. Valikoimassa myös Dickies- ja Carhartt-vaatteet. Tilaa tuotteet kotiin osoitteessa https://www.swamp.fi/ tai nouda myymälästä! Löydät Swamp Pelikaupan C-oven läheisyydestä. Ps. Myymälästä löydät myös supersuositun Animal Crossing -pelin!

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen omistaja Jenni Ahola on pienyrittäjä, joka työllistää yrityksessään kaupan alan ammattilaisia. Normaaliaikana liikkeessä työskentelee myymäläpäällikkö, myymälävastaava sekä säännöllisesti kolme työntekijää, jotka tekevät ns. extratunteja. Pieni yritys kamppailee olemassaolostaan näissä poikkeuksellisissa oloissa, joten asiakkaiden tuki on äärimmäisen tärkeää. Liike on auki arkisin klo 12-18 ja la-su klo 12-16. Lisäksi voit halutessasi tilata tuotteita kotiin Smartpostilla, Helpoiten selaat tuotteita Facebookissa Tommy Hilfiger Ideapark Konseptimyymälän kuva-albumeista. Tilaukset ja lisätiedot numerosta 0400 277 271. Kaikkiin yli 100 € tilauksiin Smartpost kaupan päälle. Kiitos tuestasi!

Lisää yrittäjäesittelyjä tulossa.