Ideaparkin pienyrittäjät esittäytyvät

Ideaparkissa toimii monta yrittäjää! Pienyrittäjiä poikkeuksellinen tilanne koskettaa erityisen voimakkaasti. Sosiaalisessa mediassa olemme tuoneet esille yrittäjiämme tägillä #supportyourlocal. Myös tällä sivulla esittelemme upeita yrittäjiämme, jotka tarvitsevat nyt tukeanne. Tervetuloa tekemään hankintoja väljiin tiloihin, joissa on helppo huomioida turvavälit!

Arnolds
Ideaparkin Arnoldsin taustalla häärii energinen yrittäjä. Arnolds myy tässä poikkeuksellisessa tilanteessa take away -annoksia. Hae herkullinen ja täyttävä lounas näppärästi mukaan Arnoldsilta! Soita numeroon 044 3537 816 ja tee tilaus, niin Arnolds pakkaa tuotteet sinulle noutovalmiiksi.

Avain-korkobaari
Avain-korkobaari on uuden ajan suutariliike Ideaparkissa. Siellä asiakas määrää aikataulut ja kaikki toiveet luvataan toteuttaa mahdollisuuksien mukaan. Aina siis kannattaa kysyä, onko mahdollista korjata tai tehdä. Avain-korkobaari tekee avaimet ja erilaiset nahkatyöt sekä korjaa kengät, laukut, takit, vetoketjut yms. Patterien vaihtokin onnistuu ja teroitus-/kylttipalvelu löytyy. Konsulttiapua on tarjolla ja Avain-korkobaari tekee liikkeille reklamaatiokorjauksia. Iloista asiakaspalvelua on luvassa 25 vuoden kokemuksella. Vaikka maski nyt naaman peittää, silmät hymyilevät!

Ballot
Ballot on vuodesta 2009 toiminut lastenvaatteiden erikoismyymälä. Myymälästä löydät hyvän valikoiman eettistä ja ekologista lasten muotia. Myös naisille löytyy omia mallistoja. Tarjolla mm. Blaa!, Tiny Cottons, Mini Rodini, Villervalla, Molo Kids, Metsola, Mainio ja Papu. Tervetuloa palveltavaksi. Tuotteet ovat tilattavissa myös netistä: www.ballot.fi

City Kulta
City Kulta on uusi kello-, koru- ja lahjatavaramyymälä Ideaparkissa. Myymälässä onnistuu kulta- ja kellosepäntyöt, paristonvaihdot odottaessa, tietokonekaiverrukset nopeasti ja korvien rei’itykset ilman ajanvarausta. Tuotevalikoimasta löytyy mielenkiintoisia tuotemerkkejä aina Aarikasta Roameriin. City Kullan osaava henkilökunta palvelee lämmöllä ja asiantuntevasti. Tervetuloa tutustumaan uuteen myymälään!

Esprit
Tiesitkö, että jo kauan ennen kuin kestävä kehitys, ympäristötietoisuus ja sosiaalinen vastuu olivat trendikkäitä puheenaiheita, on Esprit valmistanut ekomalliston luomupuuvillasta 1960-luvulla? Ekologisuus ja sosiaalinen vastuu ovat edelleen vahvasti Espritin dnassa. Esprit ei esimerkiksi hiekkapese denimiä menetelmästä työntekijöille aiheutuvien terveyshaittojen vuoksi. Yritys myös säästää energiaa ja minimoi kasvihuonekaasupäästöt. Ideaparkin Esprit-myymälää pitää itsenäinen yrittäjä, vaikka kyseessä onkin maailmanlaajuisesti tunnettu brändi. Ota seurantaan Esprit Ideapark Facebook-sivu, sekä @espritideapark Instagram-sivu! Sivuilta löytyy mm. ”Katsaus vaatekaappiin”- postaussarja, jossa käydään läpi vaatteiden käyttöiän pidentämistä ja huoltoa.

Hesburger
Moni teistä varmasti tietää, että Ideaparkissa palvelee Hesburger. Mutta tiesitkö, että ravintolaa pyörittää franchise-yrittäjä? Tämä iloinen yrittäjä on myös järjestänyt mahdollisuuden saada herkut suoraan autollesi B-ovelle Hesburger-sovelluksella tässä poikkeustilanteessa!

Juvesport
Juvesport on jääurheilun ja mailapelien erikoisliike pääkäytävän varrella. Taustalla toimii urheiluhenkinen paikallinen nuori yrittäjä, joka pyrkii tuomaan asiakkaille hyvää urheilumieltä oikeilla välineillä. Valikoimaan kuuluu kevään tullessa myös kesätuotteita mm. pyörät, skeittilaudat ja monet muut. Tervetuloa tekemään oikeasti kauppaa! Katso valikoima Juvesportin verkkokaupasta https://juvesport.fi/

Kantamoinen Osk
Kantamoinen/ on neljän sote- ja terapia-ammattilaisen osuuskunta, joka ylläpitää Mielen hyvinvoinnin taukopaikkaa Ideaparkin 2. kerroksessa. Kantamoisen moniammatillinen tiimi tuottaa kunnille sosiaali- ja perhepalveluja, kuten eläinavusteista tukihenkilöpalvelua, perhekuntoutusta ja valvottuja/tuettuja tapaamisia. Myös yksityisasiakkaat voivat käyttää Kantamoisen palveluja, joista monille ajankohtaisia ovat lapsiperheiden kotipalvelu tai neuropsykiatrinen valmennus. Kantamoisen rauhallisissa tiloissa toimii myös yksinyrittäjiä Soliseva (terapia- ja työnohjauspalvelut), Sosiaalipalvelut Sopa (edunvalvonta), Luova Maa (eläinavusteiset harrastus- ja hyvinvointipalvelut) ja Notkelma (terapiapalvelut). Rauhallisesta tilasta löytyy myös Neurosonic-rentoutushuone, jonka matalataajuista värähtelyä tuottavat laitteet tarjoavat palautumisen hetkiä joko solona tai duona kauppakeskuskävijöille ja siellä työskenteleville. Tervetuloa tutustumaan!

Kauneushuone SK
Kauneushuone SK on viihtyisä, pieni hoitola Ideaparkin sydämessä. Hoitola on aloittanut toimintansa vuonna 2008. Hoitolan erittäin rauhallisessa ja viihtyisässä ilmapiirissä saat rentouttavat ja hemmottelevat kasvohoidot, käsihoidot, hieronnat ja terveyttä ylläpitävät jalkahoidot. Tutustu lisää palveluihin tästä: https://kauneushuonesk.fi/

Kookenkä
Kookenkä Ideapark on palvellut Ideaparkin alkuajoista saakka D-päädyssä, kuten myös myymälän työntekijät. Kokemus ja laadukas palvelu on siis taattu! Kookenkä Ideapark toimittaa nyt kengät sinulle vaikka kotiovelle! Myymälään on saapunut ihania kevätuutuuksia mm. herkullisen värisiä Converse- ja Fila-tennareita sekä El Naturalista Vegan -merkin kenkiä. Tutustu lisää myymälän Facebook-sivuilta tästä.

Life
Hyvinvoinnin oma erikoisliike Life palvelee Ideaparkin D-päädyssä, ja toimii yrittäjävetoisesti. Life on täynnä luonnollisia tuotteita terveyden edistämiseen ja ylläpitämiseen. Heidän tehtävänään on auttaa sinua löytämään tasapaino levon, ravinnon ja liikunnan välillä. Life-asiantuntijat on koulutettu palvelemaan luottamuksellisesti ja turvallisesti. Myymälästä löydät myös laadukkaan Life-ketjun oman tuotesarjan. Tervetuloa!

Liisan Leipomo
Liisan Leipomo on paikallinen perheyritys, joka on lähtöisin Lempäälän Kuljusta. Kahvila Cafe Delisa palvelee Ideaparkin Vanhassa Kaupungissa, ja tarjolla on herkullisen lounaan lisäksi niin suolaisia kuin makeitakin leivonnaisia. Kahvila on suljettu sulkutilan ajan. Lue lisää Liisan Leipomon nettisivuilta: http://www.liisanleipomo.fi

Lumo-puoti
Vanhassa Kaupungissa palveleva Lumo-puoti on ollut Ideaparkissa ihan alusta saakka, eli jo 14 vuotta! Kaikki on suomalaista käsityötä tuotteiden etiketeistä lähtien, joten puoti on täynnä ihastuttavia uniikkeja tuotteita, joita ei muualta löydä. Lumo-puodista löydät laajan valikoiman mm. pyykkietikoita sekä keittiösaippuoita kodin kevätsiivoukseen. Heiltä saat tuotteet myös postitettuna. Kysy lisää p. 050 3470595 tai lumo-puoti[at]outlook.com. Kurkkaa myös Lumo-puodin nettisivut: https://www.lumopuoti.fi/

MyBag
MyBag on palveleva laukkujen ja matkustustarvikkeiden erikoiskauppa. Kyseessä on itsenäinen, suomalainen ja lempääläläinen laukkukauppa. Tuotevalikoimaan kuuluu nimekkäitä, tunnettuja merkkejä kuten Samsonite, Kipling, Hedgren, Secrid ja paljon muita laatumerkkejä. Kulunut ”koronavuosi” on kurittanut myyntiämme kovalla kädellä. Matkustamisen ollessa vähissä sinnittelemme pysyäksemme vielä mukana. Pienetkin ostokset tuovat lämpöä sydämeen ja toivoa paremmasta. Tervetuloa tutustumaan!

ParkourPark
ParkourPark by Studio Baila on 2016 vuonna tuonut Parkourin Lempäälään. Iloinen ja energinen yrittäjä haluaa kehittää koko ajan ParkourParkin toimintaa, jotta pystymme tarjoamaan suuremmalle joukolle mahdollisuutta tämän supersuositun harrastuksen harrastamiseen. Kesän kurssit käynnistyvät toukokuussa. Tervetuloa nauttimaan hyvän mielen liikunnasta! Ilmoittautumiset: www.studiobaila.fi

Suomen Kultapörssi
Vanhassa Kaupungissa palveleva Suomen Kultapörssi on luotettava ja asiantunteva korujen, kellojen ja lahjatavaroiden ostopaikka, jossa on laadukas palvelu. Laajan tuotevalikoiman lisäksi Suomen Kultapörssi tarjoaa kellosepäntyöt, kultasepäntyöt, kaiverrukset sekä korvien rei’ityksen. Lue lisää: http://www.suomenkultaporssi.fi/

Superdry
Superdryn tuotteita leimaavat laadukkaat kankaat, autenttiset kuluneet viimeistelyt, hienot yksityiskohdat, ensiluokkainen käsityönä toteutettu grafiikka sekä monipuolinen ja istuva muotokieli. Superdrylta löytyy monipuolinen valikoima niin miehille kuin naisillekin. Jatkuvasti toimintaansa laajentava Superdry on yhä tärkeämpi tekijä eri puolilla maailmaa: sillä on 515 merkkimyymälää 46 maassa. Yksi niistä on täällä Ideaparkissa – yrittäjän pyörittämänä!

Swamp
Swamp Pelikaupasta löytyy laaja valikoima pelejä, musiikkia ja hienoja oheistuotteita. Valikoimassa myös Dickies- ja Carhartt-vaatteet. Tilaa tuotteet kotiin osoitteessa https://www.swamp.fi/ tai nouda myymälästä! Löydät Swamp Pelikaupan C-oven läheisyydestä. Ps. Myymälästä löydät myös supersuositun Animal Crossing -pelin!

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen omistaja Jenni Ahola on pienyrittäjä, joka työllistää yrityksessään kaupan alan ammattilaisia. Normaaliaikana liikkeessä työskentelee myymäläpäällikkö, myymälävastaava sekä säännöllisesti kolme työntekijää, jotka tekevät ns. extratunteja. Pieni yritys kamppailee olemassaolostaan näissä poikkeuksellisissa oloissa, joten asiakkaiden tuki on äärimmäisen tärkeää. Liikkeellä on myös verkkokauppa ja sinne pääset tästä. Kiitos tuestasi!