F-liigakausi starttaa Bläk Boksissa 17.9.2022 uusin kujein

Classicin kotiotteluista voit päästä Maailmanympärimatkalle ja katsomopalvelut monipuolistuvat entisestään!

Alkavalla salibandykaudella Classicin jokaisessa miesten ja naisten F-liigan runkosarjan ottelussa voi voittaa matkan maailman ympäri. Luit aivan oikein: maailmanympärimatkan! Otteluiden toisella erätauolla järjestettävään kisaan pääsee kaksi onnellista yrittämään matkalle pääsyä. Kisaan osallistuminen tapahtuu Ideapark-mobiilisovelluksella ja se on täysin ilmaista.

Myös Classin kotiotteluiden entisestäänkin upeat katsomopalvelut Ideaparkissa monipuolistuvat entisessään. Bläk Boksin tanssisali on kesän aikana muuntautunut upeaksi monitoimitilaksi, ja se on saanut nimekseen Klubi. Klubi on visuaalisesti tyylikäs noin 100 henkilön tila, jossa on mm. näyttävät näyttöratkaisut. Classicin miesten otteluissa tilassa kokoontuu Classicin VIP Klubi. Tilan voi myös vuokrata omaan käyttöön myös otteluiden ulkopuolella.

Bar Tapas jatkaa viime vuoden tapaan tarjoten uudistuneen tapasvalikoiman elämysnälkäisille. Bar Tapsista voi varata viiden hengen pöydän yritysvieraille, kaveriporukalle tai vaikkapa syntymäpäiville. Voit myös ostaa oman katsomopaikan Bar Tapasista.
Bar Tapasissa voit nauttia herkullisen syötävän lisäksi myös sen baarin olut- ja viinitarjoilusta ilman ruokailua.

Aivan uutena avautuu B-katsomon läheisyyteen Pub Panda. Se on nimensä mukaisesti pubi, josta voi ostaa virvokkeita, olutta, viiniä ja pikkupurtavaa.

Myös Cafe Classicin tuotevalikoima on uudistunut. Kauden uutuudet ovat herkulliset Oxdog Sense ja Oxdog Fusion makkarasämpylät.

Jo viime kaudelta tutut Bläk Boksin aitiot ja tyylikäs C-Lounge ovat varattavissa otteluihin.

Myös Ideaparkin yli 20 ravintolaa ja kahvilaa, salibandymuseo sekä ainutlaatuinen sähköautokarting, viihdekeilaus ja minispa voidaan helposti yhdistää osaksi ottelutapahtumaan.

Classicin naisten miesten kuin myös naisten ottelutapahtumat tarjoavatkin elämysnälkäiselle runsaasti mahdollisuuksia nauttia salibandyviihteestä juuri siten, mikä maistuu parhaiten.

Kauden avausottelut Bläk Boksissa:
Lauantaina 17.9. klo 14.00 Classic vs. SB-Pro (naiset)
Lauantaina 17.9. klo 17.00 Classic vs. OLS (miehet)

Osta liput Tiketistä!
Lue lisää Vip- ja katsojaelämyksistä tästä.