Palvelut A-Ö

Defibrillaattori
Ideaparkissa on neljä puoliautomaattista defibrillaattoria:  Ideaparkin infopisteellä Keskusaukion kulmalla,  Prisman neuvonnassa (D-pääty), Minimanissa (A-pääty) sekä Ideapark Sportissa.

Ideakappeli
Ideaparkin Vanhassa Kaupungissa sijaitsee Lempäälän seurakunnan kappeli, Ideakappeli. Hiljenny ja istahda hetkeksi rauhoittumaan ostosten teon lomassa!

Infopiste
Keskusaukion laidalla Linkosuon kahvilan tuntumassa sijaitseva Ideaparkin infopiste palvelee asiakkaita arkisin klo 9-21, lauantaisin 9-20 sekä sunnuntaisin klo 11-18.

Juoma-automaatit
Ideaparkin kullakin sisäänkäynnillä ja wc-käytävillä sijaitsee juoma-automaatteja, jotka toimivat kolikoilla.

Koiraparkki
Sisälle Ideaparkiin ei saa tuoda koiria. Ideaparkissa on koiraparkki, joka sijaitsee B-sisäänkäynnin tuntumassa. Siellä on kopit kahdeksalle koiralle. Koiraparkin käyttö on koiran omistajan vastuulla. Ovet lukitaan euron (1 €) panttimaksulla. Vettä voi noutaa Faunattaresta (B-sisäänkäynnin läheisyydessä).

Lastenhoitopalvelut
Ideaparkissa ei ole varsinaista lapsiparkkia, mutta lasten on mahdollista leikkiä Kulttuurikeskus PiiPoossa, Ti-Ti Nallen Kodissa ja Zones by Särkänniemessä.

Lippupiste, Lippupalvelu ja Tiketti
Ideaparkin infopiste Keskusaukiolla välittää niin Lippupisteen, Lippupalvelun kuin Tiketinkin lippuja. Lippujen myynti sulkeutuu puolta tuntia ennen infopisteen sulkeutumista. Lippuja voi maksaa Smartum-kulttuuriseteleillä, Smartum-kortilla ja Smartum-QR koodilla, Virike-seteleillä ja -kortilla, Edenred-kortilla ja MyEdenred-mobiilisovelluksella sekä ePassilla.  Tyky-setelit, Ticket Mind&Body -kortti sekä Eazybreak eivät puolestaan kelpaa maksuvälineinä.

Löytötavarat
Löytötavarat toimitetaan Ideaparkin infopisteelle Keskusaukion laidalle. Ne toimitetaan sieltä eteenpäin Pirkanmaan Löytötavaratoimistoon joka viikon maanantai. Sieltä niitä voi tiedustella numerosta 0600 300 758 (1,94 €/min + pvm. Lue lisää tästä.

Opastus
Ideaparkin sisäänkäynneillä ja Keskusaukiolla on infopylväät, joista löytyvät kartat. Mikäli niiden avulla et löydä haluamaasi, auttaa Keskusaukion infopisteemme mielellään. Keskusaukion infopisteeltä löytyy myös paperisia karttoja.

Pankkiautomaatit
Ideaparkin kaksi pankkiautomaattia sijaitsevat Keskusaukion molemmilla laidoilla rullaportaiden alla. C-sisäänkäynnin läheisyydessä sijaitsevalla automaatilla voi myös tallettaa rahaa (= TalletusOtto). Automaateilla ei ole laskunmaksuautomaatteja.

Postipalvelut
Ideaparkissa on kaksi lähtevän postin kirjelaatikkoa. Ne sijaitsevat A- ja D-sisäänkäynneillä. Ideaparkissa on lisäksi SmartPOST-pakettipalvelu, joka sijaitsee D-päädyssä Prisman edustalla. Lue lisää SmartPOSTista tästä.

Pullonpalautus
Prisman pullonpalautuspiste sijaitsee D-päädyssä Emotionin ja Alkon välissä. Pisteeseen voi palauttaa myös Alkon pulloja.

Pyörätuolit ja sähkömopot
Ideaparkissa on asiakaskäyttöön tarkoitettuja pyörätuoleja ja sähkömopoja. Lue lisää tästä.

Saniteettitilat
Ideaparkin katutasossa on viisi maksutonta wc-tilaa (myös inva), joista kaikista löytyy myös lastenhoitohuone. Ideaparkin kakkoskerroksessa on kaksi wc-tilaa.

Suutari
Ideaparkin suutari sijaitsee Vanhassa Kaupungissa.

Sähköautojen latauspisteet
Sähköautojen latauspisteet ovat ilmaisia. Ideaparkin A-päädyssä sijaitsee Suomen suurin, ilmainen sähköautojen latauspaikka. Sieltä löytyy latauspiste yhteensä 40 autolle (20 kpl kahden auton lataustolppaa). Lisäksi Ideaparkin D-päädystä löytyy latauspisteet kahdelle autolle.

Vaate- ja tavaransäilytys
Ideaparkissa on 100 vaatesäilytyskaappia ja 500 pienempää tavaransäilytyslokeroa. Säilytyslokerot sijaitsevat wc-tilojen läheisyydessä. Niiden käyttö on maksutonta, mutta ne vaativat pantin (1 €), joka palautetaan. Osassa lokeroita on koodilukko, johon panttia ei tarvita.

Veikkauspalvelut
Veikkauksen palveluja tarjoavat Ideaparkissa Minimani ja Prisma. Ideaparkissa on myös PELAAMO.

WLAN
Ideaparkissa on asiakkaille lyhytaikaiseen käyttöön tarkoitettu WLAN (langaton verkkoyhteys), jonka pääkuuluvuusalueet ovat käytävät, Keskusaukio ja Vanha kaupunki. Liikkeissä Ideaparkin yleinen WLAN ei toimi. Se toimii ilman erillistunnuksia, mutta käyttöehdot tulee hyväksyä.