Palvelut A-Ö

Defibrillaattori
Ideaparkissa on kuusi defibrillaattoria:  Ideaparkin infopisteellä Keskusaukion kulmalla, Prisman edustalla (D-pääty), Minimanin edustalla (A-pääty), Viihdekeskuksessa, Bläk Boksissa ja BestPark-matkaparkissa.

Ideakappeli
Ideaparkin Vanhassa Kaupungissa sijaitsee Lempäälän seurakunnan kappeli, Ideakappeli. Hiljenny ja istahda hetkeksi rauhoittumaan ostosten teon lomassa!

Infopiste
Keskusaukion laidalla Linkosuon kahvilan tuntumassa sijaitseva Ideaparkin infopiste palvelee asiakkaita arkisin klo 9-21, lauantaisin 9-20 sekä sunnuntaisin klo 11-18.

Juoma-automaatit
Ideaparkin kullakin sisäänkäynnillä ja wc-käytävillä sijaitsee juoma-automaatteja, jotka toimivat kolikoilla ja pankkikortilla.

Koirat ja koiraparkki
Lemmikkieläimet ovat tervetulleita kauppakeskuksen yleisiin tiloihin yhdessä omistajansa kanssa. Huomioithan kuitenkin, ettei eläintä voi jättää yksin, eikä hän saa häiritä muita asiakkaita. Ystävällisesti pyydämme myös huolehtimaan mahdolliset jätökset roska-astiaan. Kukin liike päättää eläinasiakkaista omissa tiloissaan.

Ideaparkissa on koiraparkki, joka sijaitsee B-sisäänkäynnin tuntumassa. Siellä on kopit kahdeksalle koiralle (yksittäisen kopin sisämitat: leveys 82 cm, korkeus 100 cm ja syvyys 100 cm). Koiraparkin käyttö on koiran omistajan vastuulla. Ovet lukitaan euron (1 €) panttimaksulla. Vettä voi noutaa Ideaparkin infopisteeltä tai Ideaparkin saniteettitiloista.

Muistathan myös, ettei auto ole kuumalla ilmalla lemmikille sopiva paikka.

Lastenhoitopalvelut
Ideaparkissa ei ole varsinaista lapsiparkkia, mutta lasten on mahdollista leikkiä lauantaisin Kulttuurikeskus PiiPoossa. Siellä järjestetään maksuttomia Lastenlauantai-tapahtumia lauantaisin klo 11-16.

Lastenhoitohuoneet
Ideaparkin uusimman ja monipuolisimman lastenhoitohuoneen, Naperoparkin, löydät Ideaparkin 2. kerroksesta pohjoispäädyn hissiä vastapäätä. Lastenhoitohuoneen yhteydestä löytyy mukavaa tekemistä perheen pienimmille. Lastenhoitohuoneessa on erilliset wc-tilat, mikro ja imetysnurkkaus. Pienemmät lastenhoitohuoneet löytyvät lisäksi katutason kaikkien saniteettitilojen yhteydestä.

Lippupiste, Ticketmaster ja Tiketti
Ideaparkin infopiste Keskusaukiolla välittää niin Lippupisteen, Ticketmasterin kuin Tiketinkin lippuja. Lippujen myynti sulkeutuu puolta tuntia ennen infopisteen sulkeutumista. Lippuja voi maksaa Smartum-kulttuuriseteleillä, SmartumPay-mobiilisovelluksella, Virike-seteleillä, Edenred-kortilla, Eazybreak- ja MyEdenred-mobiilisovelluksilla sekä ePassilla. Tyky-setelit ja Ticket Mind&Body -kortti eivät puolestaan kelpaa maksuvälineinä.

Löytötavarat
Löytötavarat toimitetaan Ideaparkin infopisteelle Keskusaukion laidalle. Ne toimitetaan sieltä eteenpäin Pirkanmaan Löytötavaratoimistoon joka viikon maanantai. Sieltä niitä voi tiedustella numerosta 0600 300 758 (1,94 €/min + pvm). Lue lisää tästä.

Opastus
Ideaparkin sisäänkäynneillä ja Keskusaukiolla on infopylväät, joista löytyvät digitaaliset kartat (kosketusnäyttö). Mikäli niiden avulla et löydä haluamaasi, auttaa Keskusaukion infopisteemme mielellään. Keskusaukion infopisteeltä löytyy myös paperisia karttoja.

Pankkiautomaatit
Ideaparkissa on Otto-automaatti, TalletusOtto ja kaksi Nosto-automaattia. Ottopiste sijaitsee B-aukiolla liukuportaiden alla H&M:ää vastapäätä, TalletusOtto puolestaan C-aukiolla liukuportaiden alla Your Facea vastapäätä ja Nosto-automaatit D-päädyssä Prisman kassoja vastapäätä Oma Säästöpankin vieressä.

Postipalvelut
Ideaparkissa on kaksi lähtevän postin kirjelaatikkoa. Ne sijaitsevat A- ja D-sisäänkäynneillä liukuportaiden vieressä. Ideaparkin D-päädystä (liukuportaiden molemmin puolin) löytyy myös kolme eri pakettiautomaattia: SmartPOST, Pakettipiste (Matkahuollon, Postnordin ja DHL:n paketit) ja Budbee.

Pullonpalautus
Prisman pullonpalautuspiste sijaitsee D-päädyssä Emotionin ja Alkon välissä. Pisteeseen voi palauttaa myös Alkon pulloja. Pullonpalautuksen yhteydestä löytyy myös Tomran SER-keräyspiste.

Pyörätuolit ja sähkömopot
Ideaparkissa on asiakaskäyttöön tarkoitettuja pyörätuoleja ja sähkömopoja. Lue lisää tästä.

Saniteettitilat
Ideaparkin katutasossa on viisi maksutonta wc-tilaa (myös inva), joista kaikista löytyy myös lastenhoitohuone. Ideaparkin kakkoskerroksessa on kaksi wc-tilaa.

Suutari
Ideaparkin suutari sijaitsee Vanhassa Kaupungissa.

Sähköautojen latauspisteet
Ideaparkin pihassa sijaitsee yksi maan suurimmista sähköautojen latauspistekeskittymistä: A-päädyssä on latauspisteet 40 autolle ja D-päädyssä kahdelle. Latauspisteet ovat Plugitin toimittamia, ja maksaminen tapahtuu Plugitin omalla sovelluksella, Plugit Appilla. Latauksen veloitus on 0,05 €/minuutti. Lue lisää tästä.

Vaate- ja tavaransäilytys
Ideaparkissa on 100 vaatesäilytyskaappia ja 500 pienempää tavaransäilytyslokeroa. Säilytyslokerot sijaitsevat wc-tilojen läheisyydessä. Niiden käyttö on maksutonta, mutta ne vaativat pantin (1 €), joka palautetaan. Osassa lokeroita on koodilukko, johon panttia ei tarvita.

Veikkauspalvelut
Veikkauksen palveluja tarjoavat Ideaparkissa Minimani ja Prisma.

WLAN
Ideaparkissa on asiakkaille lyhytaikaiseen käyttöön tarkoitettu WLAN (langaton verkkoyhteys), jonka pääkuuluvuusalueet ovat käytävät, Keskusaukio ja Vanha kaupunki. Liikkeissä Ideaparkin yleinen WLAN ei toimi. Se toimii ilman erillistunnuksia, mutta käyttöehdot tulee hyväksyä.