Ideapark lahjoitti heijastinliivit Lempäälän ekaluokkalaisille

Lähes 400:lle Lempäälän koulujen ekaluokkalaiselle lahjoitettiin Ideapark-heijastinliivi turvaamaan koulumatkoja ja vapaa-aikaa tänä pimeänä vuodenaikana. Ensimmäinen erä toimitettiin Kuljun koululle jo 1.12.2021, jolloin oli Ideaparkin 15-vuotissyntymäpäivä. Alun perin ajatuksena oli toimittaa silloin kaikki liivit kouluihin ja järjestää jotain lisäohjelmaa niin heijastinliivien kuin Ideaparkin synttäreidenkin kunniaksi, mutta vallitseva koronatilanne muutti suunnitelmat. Loput liivit toimitettiin kouluille joululomien jälkeen.

Kuljun koulussa oltiin iloisia saaduista liiveistä: ”Kuljun koulun ekaluokkalaiset kokeilivat heti lahjoitustilaisuuden jälkeen, kuinka kiipeily onnistuu uudet heijastinliivit päällä. Hyvin onnistui, mutta enemmän niistä todettiin olevan hyötyä hämärän aikaan koulumatkoilla. Ekaluokkalaisten puolesta suurkiitos Ideaparkille lahjoituksesta – liivit tulivat kovaan käyttöön”, kerrotaan koululta. Kuten kuvasta näkyy, kiipeily näyttää onnistuvan hyvin myös heijastinliivien kanssa.

Vastaavaa lahjoitusta on pohdittu jo aikanaan, mutta lopullisen sysäyksen tekemiselle antoi saatu yksittäinen asiakastoive. Lempäälän kunnan opetustoimi puolestaan edisti asiaa ripeästi ehdotuksemme jälkeen ja avusti käytännön järjestelyissä. Tämä on hyvä osoitus siitä, mitä yhdessä voidaan saada aikaan. Ehkäpä tästä muodostuu yksi uusista Ideaparkin perinteistä. Kiitos asiakaspalautteen antajalle! Kiitos myös Lempäälän kunnan väelle hyvästä yhteistyöstä!

(Kuva: Kuljun koulu)