Tilat ja hinnat

Kokoustiloja on kolme, joista kaksi sijaitsee Ideaparkin kakkoskerroksessa ja yksi Bläk Boksissa. Catering-palvelumme suunnittelee tilaisuuteesi sopivan tarjoilun niin halutessasi.

Ideaparkin kokouskabinetit:

Kokoustila Huuhkaja
Koko: 20 m2
Muoto: Diplomaattipöytä 15 hengelle
Veloitus: Koko päivä 100 €, 1/2 päivää 60 €

Kokoustila Tilhi
Koko: 20 m2
Muoto: Diplomaattipöytä 10 hengelle
Veloitus: Koko päivä 100 €, 1/2 päivää 60 €

Bläk Boksin Klubi
Koko: 190 m2
Muoto: Ravintola malli (4-6 hengen pöytiä) 80 hengelle
Veloitus: Koko päivä 850 €, 1/2 päivää 450 €

Tilavuokriin sisältyy langaton internetyhteys, videoprojektori ja valkokangas/näyttö sekä muistiinpanovälineet. Alv 24 % sisältyy hintoihin. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Kokoustaminen on mahdollista Ideaparkissa arkisin klo 9-20, lauantaisin klo 9-18 ja sunnuntaisin klo 12-18. Puolipäivähinta sisältää kokoustilan käytön enintään neljän tunnin ajan.

***

Myös muilla Ideaparkin toimijoilla on kokoustiloja:

Viihdekeskus Ideaparkin Saunakabinetti
Ideaparkin kakkoskerroksesta löytyy upeat puitteet jopa 50 henkilön kokouksille, tapaamisille ja saunailloille. Saunomaan mahtuu kerralla jopa 20 henkilöä. Avarassa kokous- ja seurustelutilassa on isot televisiot ja av-varustus, karaoke ja flipperi sekä keittiö ja wc-tilat. Lue lisää tästä.

Salibandyseura Classicin C-Lounge
Ideaparkin Bläk Boksin sisäänkäynnin tuntumassa sijaitsee viihtyisä tila, joka soveltuu erilaisten jopa 20-35 henkilön ryhmien tapaamispaikaksi. C-Loungea voi hyödyntää sekä otteluiden yhteydessä sekä myös muina aikoina. Sen yhteydessä sijaitsevat myös Classicin toimisto sekä Classic Finlandin mainostekstiili- ja liikelahja-showroom. Lue lisää tästä.