Fysios Mehiläinen Lempäälä Ideapark tarjoaa fysioterapiaa ja hierontaa Lempäälän Ideaparkissa. Toimipisteemme on erikoistunut niin tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon kuin neurologisiin asiakkaisiin. Meiltä saat apua erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, kuten selkä- ja niskakipuun sekä neurologisiin oireisiin.

Terapeuteillamme on monipuolisesti erikoisosaamista niin äitiysfysioterapiaan, lantionpohjan fysioterapiaan, lymfaterapiaan, psykofyysiseen fysioterapiaan, sydänfysioterapiaan, urheilufysioterapiaan, seniorifysioterapiaan, lasten fysioterapiaan kuin alaraajafysioterapiaan. Erikoisosaamista löytyy myös mm. tekonivelkuntoutuksesta, huimauksen hoidosta ja leukanivelen fysioterapiasta. Lisäksi tarjoamme hierontaa, akupunktiota, faskiakäsittelyä ja kinesioteippausta.

Toimipisteemme sijaitsee Lempäälän Ideaparkin tiloissa, A-sisäänkäynnin lähellä. Tilamme ovat esteettömät. Teemme myös kotikäyntejä. Toimipisteellämme on harjoittelumahdollisuus EasyFit-kuntosalilla yhdessä fysioterapeutin kanssa.

Fysios Mehiläinen suosittelee


Tarjoukset