Viihdekeskus Ideaparkin Karting on jotain mitä et oleta näkeväsi Suomessa! Maailman parhaat sähköautot sekä mahtava yli 400m profiili ja pinnoite takaavat ennennäkemättömän ajokokemuksen turvallisesti. Tähän kun lisätään LED-valot, UV-valot ja huimat sisutuselementit niin elämys on mahtava. nuoret, vanhemmat, papat, mummot – tämä on teille kaikille.

Viihdekeskuksesta löytyy myös aktiviteettipuisto Skidipark. Skidiparkista löytyy monipuolinen kattaus koko perheen hauskanpitoa! Supertrampoliinit, volttimonttutrampoliinit, hohtominigolf, pallomeret, jättiliukumäet, polkuautot, jättilegot, pomppulinna ja pelikoneet sekä paljon muuta.

Meiltä löytyy puistominigolf! Minigolf tarjoaa 18 mielenkiintoista väylää jotka sopivat niin kokeneille puttaajille kun lajin uusillekin harrastajille.

Eikä pidä unohtaa laajaa pelialuettamme! Biljardin ja pöytäcurlingin lisäksi meiltä löytyy yli parikymmentä erilaista pelikonetta Sega Rallysta retropeleihin!

Upeat 8 ratainen viihdekeilarata.

Kabinetit ja edustussauna takaa yrityksille Pirkanmaan parhaat puitteet palavereille sekä virkistyspäiville. Saunatiloissa pystyy myös nauttimaan illalliset asianmukaisine juomineen.

Koko perheen Viihdekeskus.

Viihdekeskus Ideapark suosittelee


Tarjoukset