Nyt myös konserttitapahtumat valtaavat Ideaparkin Bläk Boksin!

Voimme ylpeänä vahvistaa, että perjantaina 25.11.2022 järjestetään ensimmäistä kertaa Bläk Boks Live! Tapahtumasarjan korkkaa huippusuosittu Juha Tapio, ikisuosikki Happoradio sekä tulevaisuuden nimi Uusi Rakkaus. Liput 39 € (sis. palvelupalkkiot). VIP-liput tulossa myyntiin myöhemmin.

Liput tulevat myyntiin Ticketmasteriin torstaina 11.8.2022 klo 9. Ideaparkin äpin ladanneilla on mahdollisuus ostaa liput jo ennakkoon keskiviikon 10.8. aikana. Ohjeet etuosto-oikeuteen löytyvät äpistä.

Aikataulu:
Ovet: 18:00
Uusi Rakkaus: klo TBA
Happoradio: klo TBA
Juha Tapio: klo TBA

Juha Tapio
Kiistatta yksi Suomen suosituimmista bändeistä ja biisintekijöistä. Kasvanut stadioneiden halutuksi esiintyjäksi. Juha on saanut bändiin mukaan todellakin tämän maan parhaita muusikoita ja ihmisiä – ”Dreamteam” Juhan omin sanoin. Näistä kaikista seuraa yksinkertaisesti vain hyvää. Sanoitukset ovat erityisen paljonpuhuvia, joita on kuultu jo yli 10 vuoden ajan radioista ja muualta. Joillakin vain on se taito. ”Sinun vuorosi loistaa” – voiko kukaan muu kuin Juha Tapio tämän yksinkertaisen mutta loistavan lausahduksen sanoa.

Happoradio
Seitsemän studioalbumia julkaisseen suomirockin kärkikastiin kuuluvan Happoradion suosio on vuodesta toiseen kasvanut tasaisesti. Vuonna 2001 perustetun yhtyeen uralle on mahtunut lukuisia kulta- ja platinalevyjä sekä listaykkösiä. Sen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Tavikset, Puhu äänellä jonka kuulen, Che Guevara, Pelastaja, Älä puhu huomisesta, Valopallo ja Tehdään jotain kaunista. Laulaja Aki Tykki hurmasi katsojat Nelosen suositussa Vain Elämää -ohjelmassa keväällä 2018. Happoradion edellinen albumi Kauniin kääntöpiiri ilmestyi 2017. Warner Music Finland sainasi yhtyeen keväällä 2018 ja sinkku Tehdään jotain kaunista julkaistiin tammikuussa 2019. Kultarajan ylittänyttä biisiä ovat seuranneet singlet Silta, Super Mario sekä Jos et olis siinä. Vuonna 2021 Happoradio juhlii 20-vuotista taivalta muun muassa uudella albumilla.

Uusi Rakkaus
”Uusi Rakkaus tuo onnen ja ekstaasin kaltaisen hyvän olon tunteen. Se saa kiinnittämään huomion myönteisiin asioihin. Pelon, surun ja vihan tunteet väistyvät.” Uusi Rakkaus on nykyaikainen rockyhtye. Rockin perusasioihin, visuaalisuuteen ja tartuttavaan elämäniloon luottava bändi on päässyt huimaan vauhtiin heti ensisinglestään ”Hullunkiilto” lähtien. Tästä seuranneet ”Kahdella kielellä” ja Pelistä poissa” esittelevät laajan kirjon Uuden Rakkauden pelikenttää. Laulaja-lauluntekijä Niko Laamasen omaperäistä tulkintaa ja vahvaa tekstimaailmaa tukee yhtyeen suomirockin kulmakiviin nojaava peruskallio, jossa kekseliäisyys on ehtymätön voimavara. Uusi Rakkaus on työskennellyt taipaleensa alusta asti tuottaja Mara Salmisen (mm. Zen Cafe, Elonkerjuu).

Pysy kuulolla ja kutsu kaverisi mukaan loppuvuoden parhaisiin bileisiin!

Tapahtumassa mukana: Central Line Entertainment, Classic ja Ideapark