Ajo-ohjeet

Ideaparkiin on helppo tulla! Ideapark sijaitsee Lempäälässä, eteläisen Suomen keskipisteessä vain noin 18 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Kauppakeskukseen pääsee helposti niin bussilla, omalla autolla kuin kävellenkin tai pyöräillen.

Bussilla
Useiden liikennöitsijöiden vuorot vievät sinut Ideaparkiin aamuvarhaisesta iltamyöhään. Huomaathan, että kaikki vuorot eivät aja pitkin Ideaparkinkatua, vaan ohittavat Ideaparkin tietä 130 (Valkeakoskelle vievä tie) pitkin.

Bussiaikatauluja voi hakea myös seuraavilla hakupalveluilla:
Nysse.fi
Matka.fi
Matkahuolto.fi

UUTTA! Bussiyhteydet Ideaparkiin ovat monipuolistuneet!
Nysse-liikenteen uudistukset reittiliikenteeseen kesällä 2021 toivat merkittäviä muutoksia Ideapark-yhteyksiin. Muun muassa linja 50 (Tampere-Lempäälä) kulkee nyt Ideaparkin kautta. Valkeakosken, Ideaparkin ja Tampereen välillä liikennöi lisäksi linja 60 päivittäin sekä Valkeakosken ja Lempäälän välillä linja 63 arkipäivisin. Kyseisillä linjoilla hyväksytään kesästä alkaen Nysse-lippu. Lue lisää muutoksista tästä.

Omalla autolla
Ideapark sijaitsee Tampere-Helsinki-moottoritien varrella Lempäälässä, vain 17 km Tampereen keskustasta etelään. Omalla autolla pääset vaivattomasti perille liittymästä numero 36. Ideaparkin piha-alueella on ilmaiset pysäköintipaikat 3000 autolle. A-päädyssä on 40 latauspistettä sähköautoille sekä D-päädystä löydät kaksi latauspistettä lisää.

Kaikki GPS-laitteet eivät tunnista Ideaparkin osoitetta (Ideaparkinkatu 4), tällöin kannattaa käyttää osoitetta Marjamäentie 1.

Voit suunnitella reittisi myös esimerkiksi Googlen avulla.

Pyörällä tai kävellen
Ideaparkin ympäristössä on hyvät kevyen liikenteen väylät niin Tampereelta, Lempäälästä kuin Valkeakoskeltakin tullessa. Ideaparkin pyöräpaikat sijaitsevat B- ja C-ovien tuntumassa.