Ten Art avasi taidekeskuksen Ideaparkiin

Taidekeskus Ten Art avattiin Ideaparkiin tammikuussa 2022!

Lempäälän Ideaparkissa pitkään toiminut taideliike Ten Art avasi uuden taidekeskuksen Ideaparkin kakkoskerrokseen tammikuussa 2022.

Uudessa taidekeskuksessa on taideliikkeen lisäksi paljon muutakin toimintaa mm. galleriapuoli, jossa järjestetään kahden viikon välein vaihtuvat taiteilijanäyttelyt. Ensimmäisen näyttelyn tiloissa pitää laulajanakin tunnettu Anne Mattila, joka on myös avajaisissa 26.2.2022 paikalla esittelemässä teoksiaan. Näyttelytilojen varauskalenteri on täyttynyt jo mukavaa tahtia. Anne Mattilan jälkeen vuorossa on Juhani Palmu, Terry Laakso, Paula Oksman, Ulla Kauhanen, Reijo Malkki ja Hanna-Maria Mainelakeus.

Taidekeskukseen on muuttanut toimintansa myös kehystyspalvelu Alantyyli, jossa voi kehystää teoksia nopealla aikataululla – jopa alle tunnin toimitusajalla.

Lasinpuhaltajamestari Kari Alakoski oppilaineen avasi tiloihin taidelasinäyttelyn, josta voi myös hankkia uniikkia lasitaidetta.

Keramiikkataiteilija Riitta Pentin sekä taideseppä Rauni Vastinesluoman teoksien myyntinäyttelyt löytyvät myös saman katon alta.

Tekstiilitaiteilija Hanna-Maria Mainelakeuden upeita kuoseja on myös esillä ja myynnissä omana hienona kokonaisuutenaan.

Uusista tiloista löytyy myös naivistit-osio sekä kultakauden taidenäyttely, jossa on esillä maalauksia Suomen tunnetuimmilta taiteilijoilta, kuten Albert Edelfelt, Ferdinand von Wright, Akseli Gallen-Kallela, Pekka Halonen, Hjalmar Munsterhjelm ja Elin Danielson-Gambogi.

Lisäksi tiloissa järjestetään taidemaalauskursseja taiteilija Terry Laakson johdolla. Kaikkiaan tiloja uudesta taidekeskuksesta löytyy lähes 1000 neliötä ja esillä on yli 1000 taide-esinettä.