Ideaparkin ihana kesä

Ideaparkin kesässä on mistä valita. Bongaa itsellesi sopivimmat tai koe kaikki. Ideaparkin ihanassa kesässä tarjoillaan mm. seuraavia tapahtumia ja mahdollisuuksia:

LEGO Park

Jättimäinen LEGO Park valtaa Keskusaukion jälleen 23.6.-31.7.2024! Tervetuloa rakentelemaan legoilla ja perheen pienimmille alueelta löytyy myös Duploja. EMMETin Meet&Greet järjestetään tapahtuma-alueella lauantaisin 6.7., 13.7., 20.7. ja 27.7.2024 tasatunnein klo 11, 12, 13, 14 ja 15 (noin 15 minuuttia/vierailu). Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lue lisää tästä.

PiiPoon Runoleikkipuisto

Ideaparkin pihassa, C-oven tuntumassa sijaitseva leikkipuisto muuntuu kesäksi Runoleikkipuistoksi. Kulttuurikeskus PiiPoo tarjoaa ohjattua toimintaa 25.6.-25.7.2024 kunkin viikon tiistaina, keskiviikkona ja torstaina klo 11-16. Luvassa on Herra PiiPoon sirkustiistai, Haitulan keskiviikkoa ja Tuulispään taidetorstai. Lisäksi teemapäivinä mm. kepparikisat, kesämuskari ja Yhteisöbussi Lempin vierailut. Runoleikkipuistossa on tietysti myös vapaata non-stop-tekemistä ja leikkiä. Leikkipuistossa voi leikkiä muutoinkin kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.

Lue lisää Runoleikkipuistosta tästä.

HYAcenter Ralli 2024

Heinäkuussa koetaan rallihuumaa, kun HYAcenter Ralli rantautuu Ideaparkiin pe-la 26.-27.7.2024. Ideaparkissa sijaitsee testirallin lähtö- ja maalialueet sekä keskitetty huoltoalue. Bläk Boksissa suoritetaan rallin palkintojen jako.

Ralliteema tulee näkymään Ideaparkin kesässä koko heinäkuun, kun itse kukin voi kokea hetkensä rallikuskina simulaattorissa tai tutustua alan toimijoihin ralliviikolla.

Lue lisää HYAcenter Rallista tästä.

Suuri kesäarvonta

Keskusaukion ohi ei kannata kulkea ilman, että koettaa onneaan. Kesäarvontapiste löytyy Keskusaukiolta 23.6.-30.7.2024. Siinä voi osallistua arvontaan ja voittaa 1000 € lahjakortin Ideaparkiin tai upean, yli 920 € rallikokonaisuuden (2 VIP-lippua ja 2 Rallipassia) Secto Rally Finlandiin Jyväskylään 1.-4.8.2024. Arvontaan voi osallistua vain paikan päällä Ideaparkissa. Voittajille ilmoitetaan voitoista henkilökohtaisesti heti arvonnan päätyttyä 31.7.

Lue lisää tästä.

Viihdekeskuksessa monenmoista hupia

Ideaparkin kakkoskerroksen Viihdekeskuksesta löytyy hupia jokaiseen makuun aina sähkökartingista minigolfiin ja viihdekeilauksesta Skidiparkiin. Lisäksi sieltä löytyvät pelialue ja tasokkaat saunatilat.

Lue lisää tästä.

Vihkonen täynnä kesän kuponkietuja

Poimi mukaasi kesän kuponkivihkonen, joka sisältää lähes 50 upeaa etua Ideaparkin liikkeisiin hyödynnettäväksi 23.6.-31.7.2024. Vihkonen on jaossa 23.6. alkaen 31.7. asti tai niin kauan kuin niitä riittää (jaossa 10 000 kpl, 1 vihkonen/asiakas). Kuponkivihkosen voi noutaa Ideaparkin infopisteeltä (Keskusaukion kulmalta Linkosuon kahvilan edustalta) tai vihkosessa mukana olevista liikkeistä. Kuponkiedut löytyvät myös digikatalogista, josta niitä voi hyödyntää.

Suomen suurin ALE

Suomen suurimpaan aleen startataan heti juhannuksen jälkeen, kun Ideaparkin yli 150 liikettä pistävät parastaan alennettujen hintojen kanssa. ALE-löytöjä voi tehdä pitkälle heinäkuun puolelle. Kampanjan kesto vaihtelee liikkeittäin.

Ilmaiset näyttelyt ja muut tapahtumat

Käy tutustumassa myös ilmaisiin näyttelyihimme:

  • Keskusaukiolla Finnfoto Galleriassa Kristo Vedenojan Helsinki from Above – Helsinki yläilmoista -valokuvanäyttely 11.6.-31.7.2024.
  • Suomen Salibandymuseossa (Bläk Boksissa) salibandyn historiaa ja lajitietoutta. Museo on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti, mutta huomaathan, että Bläk Boksissa järjestettävät tapahtumat saattavat rajoittaa pääsyä.
  • Taidekeskus Ten Artissa, Ideaparkin B-oven tuntumassa esillä ja myynnissä suuri määrä erilaista taidetta.

Kesän aikana järjestetään myös muita tapahtumia, kuten:

Neljän tähden BestPark-matkaparkki

Ideaparkin pihasta, D-päädystä löytyy karavaanareille 25-paikkainen, neljän tähden BestPark-matkaparkki.

Lue lisää tästä.

Tervetuloa Ideaparkin ihanaan kesään!